Ragbi Şampiyonası’na Körfez damgası vuruldu
Spor, 08 Kasım 2023 11:19Türkiye Ragbi Federasyonu Kırklareli Mevlüt Ön Türkiye 21 Yaş Altı 7’li Ragbi Şampiyonası’na Körfez damgası vuruldu.
Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda yapılan müsabakalarda farklı illerden 14 erkek ve 10 kadın takımı karşılaştı. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü kadınlarda Şampiyon, erkeklerde de ikinci oldu. Kıyasıya mücadelelere sahne olan grup maçları sonunda çeyrek final karşılaşmaları yapıldı. Çeyrek final maçlarının ardından kadınlar ve erkeklerde ilk dörde kalan takımlar belirlendi.
RAGBİ KADIN TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Kadınlar yarı finalinde; Pursaklar Belediye SK ile Körfez Gençlerbirliği SK karşı karşıya geldiler. Körfez ekibi maçı 20-0 kazanarak finale çıktı. Finalde Selçuk Kartallar SK ile eşleşen Körfez Gençlerbirliği Kadın Ragbi Takımımız kıran kırana geçen maçı son anda bulduğu try ile kazanarak şampiyon oldu.
.gif)
ERKEKLER FİNALDE KAYBETTİ
Erkekler finalinde Körfez Gençlerbirliği SK Ragbi Takımımız ise Pursaklar Belediyespor’a karşı kaybederek ikinci oldu. Şampiyonanın üçüncüsü de yine ilimizden Kandıra Akçakoca ALSK oldu. Şampiyona sonunda yapılan törenle dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Törene Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşcu, Türkiye Ragbi Federasyonu Asbaşkanları Engin Kömürcü ve Oğuzhan Danışmaz katıldı.
BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATILDI
İhsan Demirtaş antrenörlüğünde 11 takım içinden bütün maçlarını kazanıp yenilgisiz şampiyonluğa ulaşan Körfez Gençlerbirliği Kadın Ragbi Takımı 2023 sezonunda U18 Kadınlar ve Anadolu Yıldızlar Ligi şampiyonluğunun yanına U21 Kadınlar Türkiye Şampiyonluğu’nu da ekleyerek büyük bir başarıya imza attı. Diğer taraftan 14 takım arasında finale yükselen Körfez Gençlerbirliği Erkek Ragbi Takımı da verdiği üstün ve zorlu mücadelelerle Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi ve kupasını aldı.
EN DEĞERLİ OYUNCU BİZDEN
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün Türkiye Şampiyonu Kadın Takımı ve Türkiye İkincisi Erkek Takımı oyuncuları elde ettikleri bu derecelerle bir yıl boyunca maaş alma hakkı kazandılar. Şampiyonanın En Değerli Oyuncusu Takımımız Körfez Gençlerbirliği Sporcusu Sedanur Alagöz oldu.
Spor, 08 Kasım 2023 11:19
Yorumlar (0)
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
Başkan Sezer: Sadece 3 Aralık’ta değil her gün, bir ve beraberiz
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Roman derneklerini dinledi!
Kandıra Meclisi’nde 12 madde karara bağlandı
Sarıdoğan: Engelliler için farkındalık ve çözüm günü olmalı
Başkan Gökçe’den yeni EYDEM müjdesi!
Rallide 2025’in 7’inci ve son yarışı Kocaeli’de
Hürriyet: Sizin gibi insanların ölümüne sebep olmadık!
Zeytinoğlu enflasyon verilerini değerlendirdi: Üretim maliyetleri açısından olumlu bir gelişme
AKP’de milliyetçi tabanı kaybetme kaygısı
Büyükakın, Dilovası faciasında ihmali olan yöneticilerle ilgili açıklama yapmalı
İktidar Suriye’deki Alevi katliamlarına sessiz kalarak suça ortak oluyor
Büyükakın: Gelecek, iyi eğitilmiş gençlerde
