Başkan Hürriyet, Kocaelispor taraftarı için İzmir Valiliğine faks gönderdi
Spor, 31 Ekim 2023 14:33İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Göztepe ile Kocaelispor arasında oynanacak müsabakada alınan deplasman yasağı kararının yeniden gözden geçirilmesi içeren ve “Taraftarlarımıza maçları izleme hakkının geri verilmesini talep ediyoruz” ifadelerinin yer aldığı faksı İzmir Valiliği’ne gönderdi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet İzmir Valiliğine faks göndererek Göztepe ile Kocaelispor’un 4 Kasım’da oynayacağı müsabakada alınan deplasman yasağı kararının yeniden gözden geçirilmesini talep etti. Hürriyet’in İzmir Valiliğine gönderdiği faksta şu ifadeler kullanıldı; “İzmir’in güzide spor kulübü Göztepespor ile Kocaelispor’umuz arasında 04.11.2023 tarihinde oynanacak olan TFF 1. Lig karşılaşmasına İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından deplasman yasağı getirilmiştir.
MANTIKLI BİR GEREKÇESİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMEKTE ZORLANIYORUZ
Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki, sporun birleştirici ve dostluk ruhunu güçlendiren bir aktivite olduğuna inanıyoruz. Ancak alınan deplasman yasağı kararının mantıklı bir gerekçesi olduğunu düşünmekte zorlanıyoruz. Göztepe ile yaşanan gerginlik ihtimali, her ne kadar endişe verici olsa da, taraftarlarımızın çoğunluğu sporun ruhunu anlamış ve centilmenlikle destek verme amacı taşıyan insanlardır. Birkaç kişinin olası yanlış davranışları, tüm taraftar grubunu maçlardan uzaklaştırmak için yeterli bir gerekçe olmamalıdır.
TRİBÜNLERDE BULUNMA HAKKIMIZA SAYGI GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORUZ
Kocaelispor taraftarları dostluk ve centilmenlik prensiplerine bağlı bir şekilde takımlarını desteklemektedir. Ancak maç günleri stadyumlarda taraftarlarımızın takımımıza olan bağlılığımızı göstermeleri için tribünlerde bulunma hakkımıza saygı gösterilmesini istiyoruz. Deplasman yasağı, takımımızın taraftarlarının bu haklarını kullanmalarını engellemektedir.
SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNE İNANARAK
Kocaelispor taraftarları, takımımıza olan bağlılıklarını tribünlerde coşkuyla ifade etmek istiyor. Bu sebeple, alınan yasağın yeniden gözden geçirilmesini ve taraftarlarımıza maçları izleme hakkının geri verilmesini talep ediyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanarak, bu zorlu durumun çözümü için adil bir yaklaşımın benimsenmesini umuyoruz. Saygılarımızla.”
.jpeg)
Spor, 31 Ekim 2023 14:33
Yorumlar (0)
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
