Dilovası’nda hayırseverler plaketle onurlandırıldı
Gündem, 26 Ekim 2023 20:14Dilovası’nda eğitim, sağlık, spor ve sosyal hizmet alanlarında ilçeye katkı sunan hayırsever kurum, kuruluş ile sanayiciler plaketle onurlandırıldı.
Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in organize ettiği hayırseverlere "Vefa Buluşması" Güllüova Restaurant'ta işadamları ve sanayicilerin katılımı ile gerçekleşti.
SANAYİCİ VE İŞADAMLARI
Söz konusu organizasyona Kaymakam Kubilay, Başkan Şayir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, DOSB Başkanı Mustafa Türker, GEBKİM Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Gebze Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Miktat Aydın, kurum müdürleri ve sanayici, işadamları da katıldı.
VEFA İSTANBUL’DA BİR SEMT DEĞİL
İlk olarak söz alan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "İlçemiz adına yaptığımız tüm hizmetlere destek sunan değerli hayırseverlerimize "Vefa"nın İstanbul'da bir semt adı olmadığını hatırlatarak teşekkür etmek istedik.
HALKIM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
İlçemizde yaşanan tüm güzelliklerin arkasında muhakkak bir hayırseverimizin işadamlarımızın, sanayicilerimizin katkısı vardır. Çok şükür bu güne kadar kimden destek istediysek bizleri geri çevirmediler. Dilovası'nın geleceği için çocuklarımızın geleceği için her zaman destek verdiler. Hepinize ayrı ayrı ilçem ve halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.
HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Daha sonra konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş ise yaptığı konuşmasında "Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman hayırsever yatırımcılarımız ve sanayicilerimizin yanında olmaya çalıştık. Onların verdiği destekleri önemsiyoruz. Çalışmalarımıza katkı sunan bizlerin yanında olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
30 YILI AŞKIN BİR SÜREDİR
Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay’da şöyle konuştu: İlçemizde başta eğitim olmak üzere, sağlık, spor ve sosyal yardım alanlarında değerli katkılar sunan işadamlarımızı, sanayicilerimizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Yaklaşık 30 yılı aşkın bir süredir ülkemizin birçok bölgesinde görev yapan birisi olarak çalıştığımız her yerde hayırseverlerimize ayrı bir önem verdim.
.gif)
KATKILARINA ŞAHİTLİK EDİYORUM
Birlikten kuvvet doğar mantığıyla yapılan hizmetlere katkı sunan siz değerli hayırseverlerimizle de bugün bir arada olmak benim için oldukça önemlidir. İki yıla aşkın zamandır Dilovası'nda görev yapıyorum. Birçok alanda hayırseverlerimizin katkısına şahitlik ediyorum.
EĞİTİMDE MARKA ŞEHİR DİLOVASI
Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve Dilovası Belediyemiz’in de emekleri ile ortaya çıkan hizmetlere sunduğunuz katkılar ve bizlerin yaptığı hizmetlere sunduğunuz destekler, gerek çocuklarımızın ve gerekse de ilçemizin gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Sağlık, spor ve sosyal hizmetlerin yanında özellikle "Eğitimde Marka Şehir Dilovası" vizyonuyla çıktığımız yolda sunduğunuz destekler içinde çok teşekkür ediyorum.
GURUR DUYUYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Katkılarınızla her geçen gün daha da güzel işlere birlikte imza atıyoruz. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle güzel destekler vererek yanımızda olan hayırseverlerimizle gurur duyuyor ve ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
İŞTE PLAKETLE ONURLANDIRILANLAR
Konuşmaların ardından Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir, hayırsever kurum, işadamları ve sanayiciler; Gebze Ticaret Odası Başkan Vekili Miktat Aydın, Çolakoğlu Metalurji AŞ. Adına DOSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, GEBKİM OSB Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Makine OSB Başkanı Sedat Silahtaroğlu, İMES OSB Başkanı Ahmet Tokkan, Altıntel Liman Kıvanç Boztepe, Diler Demir Çelik Fatma Tuba Yazıcı, Efesan Liman İlker Tuncer, HALK GYO Erdal Bekin, Jokey Plastik Hakan Özhuy, KMC Grup Güven Saraç, Kocaman Denizcilik Kadir Kocaman, Kolunsağ Muflon Mustafa Kolunsağ, Koster Yapı Cem Yelten, Kroman Çelik Yücel Odabaşı, Marmara Metal Hüseyin Öner, Marshall Boya Mehdi Elbok, Metroplast Asansör Levent Akdemir, Nuh Çimento İlker Avcı, Polisan Kimya Selçuk Denizhan, Sistem Makine İbrahim Çivici, Tosyalı Harsco Geri Kazanım Fatma Gül Ünal, Yılport Holding Remzi Cem Göktaş, Meclis üyesi Celal Çelik, Murat Erdoğan, 154. Nolu Taşıyıcılar Koop. Osman Aktaş, Obdan ailesi, Tülay Yanıkoğlu Yazıcı ve Züleyha Aktaş'a plaket takdim ettiler.
Gündem, 26 Ekim 2023 20:14
Yorumlar (0)
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
İSU’nun 2026 yılı hedefleri masaya yatırıldı
Kocaeli vekilinden Migros işçilerine destek
Başkan Gökçe, Yığılcalılar Derneği'ne konuk oldu
Gıda enflasyonu son iki yılın zirvesine ulaştı
Yerel Destek Programı YEDEP 2026’da başvuru süresi uzatıldı
