Frankfurt Sağlık Fuarı’nda KOTO standı
İş Dünyası, 18 Ekim 2023 11:10Kısa adı KOTO olan Kocaeli Ticaret Odası’nın ilimizde faaliyet gösteren hastane, tıp merkezi ve diş merkezlerini dünyaya tanıtmak amacıyla Frankfurt Sağlık Fuarı’nda açtığı stant büyük ilgi gördü.
Kocaeli Ticaret Odası, ilimizde faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarının tanıtılması ve sağlık turizm gelirlerinden daha fazla pay alabilmesi amacıyla Frankfurt Sağlık Fuarı’na katıldı. Fuara özel hazırlıklar yapan KOTO, hastane, tıp merkezi ve diş merkezlerinin tanıtıldığı özel tanıtım kitapçığı ve video çalışması yaparak, adeta Kocaeli’nin sağlık gücünü Almanya’ya taşıdı.
80 HASTANE VE 150’YE YAKIN PERSONEL
Messe Frankfurt Kongre Merkezinde düzenlenen Sağlık Fuarı’na Türkiye’den 80 hastane ve 150’ye yakın uzman personel de katıldı. Meclis Başkanı Hüseyin Gezer ve Oda Genel Sekreteri Mert Anlıpak ile birlikte Frankfurt’a giden KOTO Başkanı Necmi Bulut, fuarın açılış seremonisine de katıldı.
.gif)
KURUMLARIMIZI DÜNYA PAZARLARIYLA REKABET EDER KONUMA YÜKSELTMEK
Açılışta yaptığı konuşmada, Kocaeli’nin sağlık alanındaki gücü ve gelecek dönem vizyonunu paylaşan Başkan Bulut, 3 gün süren fuar boyunca standı ziyaret eden konuklarla da bu bilgileri paylaştı. “Kocaeli, dünya sağlık turizmi gelirlerinden daha fazla pay alabilecek yetkinliktedir” diyen Başkan Bulut, “Kurumlarımıza güveniyor ve onları dünya pazarlarıyla rekabet eder konuma yükseltmek için üstün gayret gösteriyoruz” dedi.
FUARA KİMLER KATILDI?
İlk defa geçen sene Berlin’de düzenlenmeye başlayan Sağlık Fuarı’nın bu seneki Frankfurt organizasyonunun açılışına ayrıca Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Almanya Müdürü Ferruh Parmaksız, Frankfurt Başkonsolosluğu Ekonomi Ataşesi Yusuf Yerkel, ALZ Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Alagöz, Ticaret Bakanlığı Sağlık Turizm Genel Müdür Yardımcısı Alperen Kaçar, TOBB-Sağlık Turizm Başkanı Dr. Özgür Öztan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülker, TDG (Türk Alman Sağlık Vakfı) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ulrich Klör, Müsiad Hessen Başkanı Muhsin Kıdık, DTGB Başkanı Turgut Sezgin ve siyaset ve ekonomi dünyasından pek çok isim katıldı.
İş Dünyası, 18 Ekim 2023 11:10
Yorumlar (0)
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
Başkan Sezer: Sadece 3 Aralık’ta değil her gün, bir ve beraberiz
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Roman derneklerini dinledi!
Kandıra Meclisi’nde 12 madde karara bağlandı
Sarıdoğan: Engelliler için farkındalık ve çözüm günü olmalı
Başkan Gökçe’den yeni EYDEM müjdesi!
Rallide 2025’in 7’inci ve son yarışı Kocaeli’de
Hürriyet: Sizin gibi insanların ölümüne sebep olmadık!
Zeytinoğlu enflasyon verilerini değerlendirdi: Üretim maliyetleri açısından olumlu bir gelişme
AKP’de milliyetçi tabanı kaybetme kaygısı
Büyükakın, Dilovası faciasında ihmali olan yöneticilerle ilgili açıklama yapmalı
İktidar Suriye’deki Alevi katliamlarına sessiz kalarak suça ortak oluyor
Büyükakın: Gelecek, iyi eğitilmiş gençlerde
Eftal Turizm’den KOTO üyelerine indirim
