Spor Bakanı Osman Aşkın Bak açılış için Darıca’ya geliyor
Spor, 13 Ekim 2023 11:19Darıca’da Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katılacağı törenle açılacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi işbirliğinde yapımı tamamlanarak hizmete giren Nenehatun Ahmet Çalık Spor Kompleksi, 14 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla açılıyor.
Darıca ve Türk sporuna yeni yıldızların kazandırılmasına imkan sağlaması için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’nin işbirliğinde kısa bir süre önce tamamlanarak amatör spor kulüplerinin hizmetine sunulan Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi için 14 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’da resmi açılış töreni düzenlenecek.
BAŞKAN BIYIK’TAN DAVET VAR
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ev sahipliğinde düzenlenecek açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte bölge protokolü de katılacak. Söz verdikleri bir projeyi işbirliği içinde Darıca’ya kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi işbirliğinde yapımını tamamlayarak amatör sporların hizmetine sunduğumuz ve Milli Sporcu Ahmet Çalık’ın adını verdiğimiz spor kompleksimizin açılış törenini Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Darıca’mıza değer katan ve geleceğin yıldızlarını yetiştirmesini planladığımız eserin açılışına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bir kez daha ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.
.jpg)
Spor, 13 Ekim 2023 11:19
Yorumlar (0)
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
