Murat Topal Yeşilova Mahalle Muhtarlığına aday
Gündem, 09 Ekim 2023 01:57İzmit Yeşilova Mahallesi’nin sevilen isimlerinden Murat Topal, Yeşilova Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıkladı. Topal yaptığı açıklamasında, “Yeşilova Mahallesi için, değişim zamanı geldi. Yeni bir dönem, hizmet dolu yepyeni başlangıçlara yelken açmak için yola çıkıyorum” dedi.
Tüm Türkiye 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere hazırlanırken Kocaeli’de de seçimlere 6 ay kala mahalle muhtarlığı için aday olmayı düşünen isimlerde hareketlilik başladı. Kentin sevilen iş insanı Murat Topal, İzmit’in en büyük 3. Mahallesi olan Yeşilova için aday olduğunu duyurdu. Topal’ın açıklaması Yeşilovalılar tarafından heyecanla karşılandı. Yüksek enerjisi ve samimiyeti ile Mahallesi’nde vatandaşların gönlüne girmeyi başaran Topal, önümüzdeki günlerde vakit kaybetmeden saha çalışmalarına da başlayacak.
“YEŞİLOVA HAKETTİĞİ HİZMETİ ALACAK”
2024 Yerel seçimlerinde kazanması halinde, Yeşilova Mahallesi’nde büyük değişimin ve yeni başlangıçların yaşanacağı hedefiyle yola çıkan Murat Topal, “Yeşilova’ya hak ettiği hizmeti vermek için yola çıkıyorum. Mahallemi seviyor, mahalle sakinlerimizi de önemsiyorum. Mahalleme hizmet etmek için talip olduğum muhtarlık makamını, basamak olarak kullanmaya değil, hakkını vermeye geliyorum. Üstelik sadece Yeşilova Mahallesi’nde ikamet etmiyor, 25 yıldır da esnaflıkta yapıyorum. Mahallemde kazanıyor, mahalle sakinlerimiz için hizmet ediyor, istihdam sağlıyorum. Mahallem için yıllardır çeşitli sivil toplum kuruluşlarında hizmet ettim, mahallemi temsil ettim. Spordan sağlığa, birçok yaşam alanında yapılan güzelliklerde aracı oldum. Mahalleme hizmet etmek için bir makama oturmayı beklemedim. İyi günde, kötü günde mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız ile hep iç içe, bir arada oldum.
“MUHTARLIĞI İŞE GİRMEK İÇİN DEĞİL HİZMET ETMEK İÇİN YAPACAĞIM”
Geldiğimiz sürecin sonunda, Yeşilova Mahallesi için hala bir vizyon belirlenememesi, büyümenin ve gelişimin ardında kalması, insanların sorunlarının muhtarlık binasından öteye gidememesine daha fazla duyarsız kalamazdım. Evet, Yeşilova Mahallesi’nde değişim zamanı geldi. Bu değişim yüksek teveccüh ile gerçekleşecek. Ben buna inanıyorum. Ahdim olsun ki; Yeşilova, hak ettiği değeri görecek. Muhtarlık makamı benim için boş vakitlerimi değerlendirdiğim, hobi olarak gördüğüm bir makam olmayacak. Bu makam benim ek işim değil, tek işim olacak. Vatandaşlarımızın her zaman ve her yerde ulaşabileceği bir muhtar olacağım. Muhtarlık makamını işe girmek için veya başka menfaati işler için basamak olarak kullanmayacağım.
“YEŞİLOVA İÇİN HAYALLERİM VAR“
Mahalleme hizmet etmek için, her kesimden, herkesin adayı olarak bu yola çıkıyorum. Hizmetin en iyisine layık olan Yeşilova sakinlerine kendimi anlatmak için süreç boyunca var gücüm ile çalışacağım. Yeşilova için hayallerim var. Bu hayalleri Yeşilova’da yaşayan mahalle sakinlerimiz ile hep birlikte gerçekleştireceğiz. Allah’ın da yardımıyla sürecin sonunda, gönlüne dokunmadık elini sıkmadık kucaklamadık kimse bırakmayacağım. Mahallemin bir beş yıl daha kaybetmesine göz yummayacağım” dedi.
MURAT TOPAL KİMDİR ?
Lise mezunu olan ve 25 yıl Deniz Hava Komutanlığı’nda memur olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Topal, aynı zamanda bir taraftan da Yeşilova Mahallesi’nde dekorasyon ve inşaat üzerine esnaflık yapmaya devam etti. Bunlara ek olarak Kandıra yolu üzerinde bulunan Elit Kafe Restoran ve düğün salonu işletmeciliği yapan, Murat Topal iş hayatının yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarında da önemli görevlerinde bulundu. Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği Başkan vekili görevine devam eden Topal, Yeşilova Spor’un da Kulüp Başkan Vekilliği görevlerinde bulunuyor. İzmit doğumlu olan Topal, evli ve bir çocuk babası.
Gündem, 09 Ekim 2023 01:57
Yorumlar (0)
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
