Çayırova, Alışveriş Festivaliyle şenleniyor
Gündem, 29 Eylul 2023 22:58Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen ve indirimli ürünleriyle Çayırova‘ya hareket katacak Alışveriş Festivali başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Gebze Seyyar Pazarcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Gebze Ticaret Odası ortaklığında yapılan Çayırova Alışveriş Festivali başladı. Büyükşehir’in destekleriyle bu yıl ilk kez gerçekleştirilen festivalde; ayakkabı, giyim, züccaciye, hediyelik eşya, bijuteri, ahşap ve telefon aksesuarlarında sezon ve sezon sonu tüm ürünlerde %30-%40 ve %50 oranlarından indirim var. 28 Eylül Perşembe günü hizmet vermeye başlayan festival 1 Ekim Pazar günü akşamına kadar devam edecek.
KORTEJ YÜRÜYÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI
Çayırova Belediye arkasındaki alana açılarak vatandaşa hizmet vermeye başlayan Çayırova Alışveriş Festivali, Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde esnafların kortej yürüyüşüyle başladı. Çayırova Kent Meydanından başlayan yürüyüş festivalin gerçekleştiği alanda son buldu. Vatandaşların yoğun ilgisinin olduğu festivalde Mehteran Takımı katılımcılara mini bir konser verdi.
.gif)
ÇOCUK OYUN GRUPLARI
Ayakkabı, giyim, züccaciye, hediyelik eşya, bijuteri, ahşap ve telefon aksesuarları gibi sektörlerden esnafların çadır kurduğu alışveriş festivaline, Çayırovalılar yoğun ilgi gösteriyor. Anne ve babalar alışveriş yaparken çocuklar da Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kurduğu stantlardaki aktivitelerle eğlenceli vakit geçiriyor. Bu kapsamda çocuklar çocuk oyun gruplarında ve yüz boyama etkinliklerine katılırken çocuklara balonlar hediye ediliyor. Yine festival çerçevesinde akrobasi ve illizyon showlar yapılırken, ikramlarla da çocuklar sevindiriliyor.
TÜM VATANDAŞLAR SIRA GECESİNE DAVETLİ
Desteklediği sosyal etkinliklerle vatandaşların hayatına renk katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte art arda gerçekleştirdiği alışveriş festivalleriyle vatandaş ve esnaf arasında köprü oluyor. Eğlenceli etkinliklerle de hem esnafa hem de vatandaşa keyifli anlar yaşatan Büyükşehir, bu kapsamda festivalin 2’nci günü akşamı (29 Eylül Cuma) bir sıra gecesi düzenleyecek. Müzik ve çiğköfte ikramıyla alışveriş festivaline neşe katacak.
SAAT BAŞI RİNG SEFERLER
Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Alışveriş Festivaline vatandaşın ulaşımını kolaylaştırmak için saat başı ring seferleri yapacak.
Gündem, 29 Eylul 2023 22:58
Yorumlar (0)
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
