Küçükkaya adaylığını ilan etti
Siyaset, 21 Eylul 2023 15:30CHP Kocaeli Milletvekili Adayı aynı zamanda önceki dönem İzmit ilçe başkanı olan Cumhuriyet Halk Partisinin sevilen isimlerinden Mehmet Ümit Küçükkaya 30 Eylül’de yapılacak il kongresi öncesi il başkan adaylığını sosyal medya üzerinden bir video paylaşarak aynı zamanda Kocaeli İl delegelerine sesli mesaj göndererek duyurdu.
14 Mayıs Genel Seçimlerinde 9. Sıra Milletvekili olarak kentimizde çalışmalar yürüten, yaptığı seçim çalışmalarıyla da ses getiren Mehmet Ümit Küçükkaya ilçelerde yapmış olduğu görüşmeler neticesinde bugün adaylığını ilan etti. 30 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek İl Kongresinde oy kullanacak yaklaşık 630 il delegesine sesli mesajla adaylığını duyuran Küçükkaya, aynı zamanda Sosyal Medya üzerinden de bir video paylaşarak partinin 100. Yıl müziği ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ nun Hak, Hukuk ve Adalet Sloganı eşliğinde seçim dönemi yapmış olduğu çalışmalardan bir dizi fotoğraf paylaşarak adaylığını resmen ilan etti.
TARİHSEL BİR SORUMLULUĞUMUZ VAR
Göndermiş olduğu sesli mesajda delegelere seslenen Küçükkaya, “ Yazın kavurucu sıcaklarda başlayan kongre sürecimiz 30 Eylül’ de yapılacak il kongremizle tamamlanacaktır. Bu süreçlerde verdiğiniz tüm emekler için sonsuz teşekkür ederim. Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı günlerde tüm Cumhuriyet Halk Partililer tarihsel bir sorumluluklada karşı karşıyadır. Yaklaşan yerel seçimlerde mevcut iktidara karşı hepimize büyük bir görev ve sorumluluklar düşüyor.
ALTI OK EN ÜST MAKAMA ÇIKANA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ
Emeğin başkenti ilimizde seçim arefesinde kentimize yeni bir bakış açısı direnen bir örgüt ve nihayetinde yerel seçimlerde kazanan bir Cumhuriyet Halk Partisi yaratmak gayesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığına adaylığımı koyuyorum. Dar bir zaman sürecinde gerçekleşen seçim atmosferinde siz delege arkadaşlarımızı sadece oy veren kişiler olarak değil, Kocaeli tarihini değiştirmeye aday dava arkadaşları olarak görüyorum. Seçim öncesinde hepinize ulaşmaya çalışsam bile görüşme şansı bulamayacağım tüm dava arkadaşlarımın şunu bilmesini istiyorum, elbet buluşacağız, alanlarda eylemlerde mitinglerde grevlerde etkinliklerde gidilmemiş mahallelerin selamlaşılmamış dar sokaklarında altıok en üst makama çıkana kadar mücadelemiz hep bereber devam edecek, bu düşünceler ışığında 30 eylül’ de yapılacak olan kongremize katılımınız ve desteğiniz mücadelemize ışık tutacaktır” dedi.
Siyaset, 21 Eylul 2023 15:30
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
