Anadolu’nun tüm renkleri Derince’de
Gündem, 21 Eylul 2023 21:51Derince Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen Halk Oyunları Gecesi Anadolu’nun tüm renklerini bir araya getirdi. Birbirinden güzel gösterilere imza atan Derincespor Halk Oyunları Topluluğu’nun sahnedeki performansı seyirciler tarafından ayakta alkışlandı
BİZ ANADOLUYUZ HALK OYUNLARI GECESİ
Derince Belediyesi’nin Biz Anadoluyuz etkinlikleri kapsamında Derincespor Kulübü ile birlikte düzenlediği Halk Oyunları Gecesi muhteşem bir şölene sahne oldu. Derincespor bünyesindeki kursiyerlerinden oluşan Halk Oyunları Topluluğu’nun hazırladığı ve Anadolu’nun tüm renklerini sahneye yansıttığı Halk Oyunları Gecesi, Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, meclis üyeleri, muhtarlar, STK başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Halk Oyunları Gecesi’nde Anadolu tüm güzelliğiyle birlikte Derincelilerle buluştu.
.gif)
DERİNCESPOR KURSİYERLERİ SAHNE ALDI
Derincespor Halk Oyunları Topluluğu’nun muhteşem bir gösteriye imza attığı programda ilk konuşmayı yapan Derince Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Derincespor Kulübü Başkanı Kemal Bayraktar, “24 farklı spor branşında yaklaşık bir yıldır 19 bin sporcu ile faaliyet gösteren Derincespor ailesi olarak bu toprakların değeri olan, kültürümüze ve halk oyunlarına sahip çıkıyoruz. Tamamı kursiyerlerimizden oluşan oyuncularımızı şimdiden tebrik ediyorum. Biz Anadolu’yuz. Tepeden, tırnağa Anadolu’yuz. Anadolu’nun bağrında yaşayan farklı kültürlerden bir araya gelen hepsinden önemli Derince’liyiz. Bu vesileyle bu güzel gecenin mimarı Derince Belediye Başkanımız Sayın Zeki Aygün’e şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
SANATSAL, KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLER
Biz Anadoluyuz programını Derincelilerle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise yaptığı konuşmada “Biz Anadoluyuz programı bizi biz yapan değerleri ortaya koyan bir program. Başta Kemal başkanımıza ve Derincesporlu kursiyerlerimize çok teşekkür ediyorum. Yaz dönemi boyunca ilçemizde düzenlediğimiz organizasyonlarla sporun ve kültürel etkinliklerin güzelliklerini bir arada yaşadık. Bu akşam şahit olduğumuz Halk Oyunları Gecesi de Anadolu’nun tüm renklerini bizlerle buluşturuyor. Farklı kültürlerin, yaşam tarzlarının bir arada olduğu ilçemiz bu noktada adeta bir kültür mozaiğini oluşturuyor. Bu mozaiği bugün bizlere en güzel şekilde yansıtan Derincesporlu kursiyerlerimize bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum. Görev yaptığımız dört buçuk yıllık süre içerisinde her zaman sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetleri destekledik. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Protokol konuşmalarının ardından başlayan Halk Oyunları Gecesi, renkli görüntülere sahne olurken Anadolu’nun güzelliğini geniş bir yelpazede ilçe halkıyla buluşturdu.
Gündem, 21 Eylul 2023 21:51
Yorumlar (0)
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
