Başkan Büyükakın: Milletimizin hayrına olan işlerle hemhal oluyoruz
Siyaset, 15 Eylul 2023 22:15AK Parti Gebze İlçe Yönetimi ve Mahalle Başkanları toplantısına katılan Başkan Büyükakın, MHP Dilovası ilçe yönetimini de ziyaret etti. Başkan Büyükakın, “Cumhur İttifakı olarak millî hedeflerimiz ile millî hayallerimiz etrafında birleşerek ve bütünleşerek eserler üretiyoruz. Şehrimizin doğusundaki, güneyindeki, kuzeyindeki ve batısındaki her karış yere hizmet götürüyoruz” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Gebze ilçe yönetim kurulu ile mahalle başkanları toplantısına katıldı. Başkan Büyükakın ayrıca, Dilovası ilçesinde ki temasları nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanı Ekrem Sıtar ve yönetimine konuk oldu. Başkan Büyükakın’a burada da Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ında eşlik etti. AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yer aldığı AK Parti Gebze ilçe toplantılarında, “İlçemize daha iyi hizmetler sunma ve mahallelerimizdeki ihtiyaçları belirleme üzerine istişarelerde bulunmak için bugün sizlerle birlikteyiz” diyen Başkan Büyükakın, “Gebze'nin geleceğine şekil verecek projeleri ve hizmetleri konuşmak için bugün teşkilatımıza konuk olduk. Şunu çok iyi biliyoruz ki birlikte daha büyük başarılara imza atacağız. Bunun için büyük çaba ile çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti.
“TÜRKİYE YÜZYILI'NI İNŞA ETMEK İÇİN YOLA ÇIKAN KADROLARIZ”
Güçlü Türkiye ve Kocaeli sevdası için tüm teşkilatlarla çalıştıklarını birlikteliklerde ifade eden Başkan Büyükakın, “Eser ve hizmet siyasetinde merkeze insanımızı koyuyoruz. Tüm yorgunluğumuz günün sonunda bir Allah razı olsun içindir. Bugün bir kez daha şunun altını çizmek istiyorum. Hep birlikte Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için yola çıkan kadrolarız. Ülkemizin, şehrimizin ve milletimizin hayrına olan işlerle hemhal oluyoruz. Çünkü biz ülkemizi ve Kocaeli’ni çok seviyoruz. Şehrimizi, insanımızı, doğasını, üretmesini, heyecanını çok seviyoruz. Gebzeli ve Dilovası’nın güzel insanlarının verdiği sorumluluğunun ne demek olduğunu biliyoruz. Bu kadim sorumluluk için gece gündüz demeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
“HER KARIŞ YERE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”
Dilovası ve Gebze’de ki görüşmelerinde Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarından ve projelerinden de bahseden Başkan Büyükakın, “Vatandaşımızın bize olan güvenini hiçbir şekilde boşa çıkarmıyoruz. Cumhur İttifakı olarak millî hedeflerimiz ile millî hayallerimiz etrafında birleşerek ve bütünleşerek eserler üretiyoruz. Şehrimizin doğusundaki, güneyindeki, kuzeyindeki ve batısındaki her karış yere hizmet götürüyoruz. Gerek Gebze’de gerekse Dilovası’nda onlarca eserimiz hemşerilerimizle buluşuyor. Tüm Kocaeliler için durmak yok eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
.gif)
Siyaset, 15 Eylul 2023 22:15
Yorumlar (0)
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
