SEDAŞ’tan KOTO’ya iade-i ziyaret
İş Dünyası, 14 Eylul 2023 08:47Geçtiğimiz günlerde KOTO Başkanı ve beraberindeki oda heyeti tarafından yapılan SEDAŞ üst yönetim ziyaretinin ardından, SEDAŞ yöneticileri KOTO’ya iade-i ziyarette bulundu.
20 bin kilometrekarelik alanda, 3,8 milyon nüfusa ve 2 milyonu aşkın müşteriye elektrik dağıtım hizmeti sunan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut ve oda heyeti'nin geçtiğimiz günlerde SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz'ı ziyaret etmesinin ardından iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarete SEDAŞ Yatırım, Varlık ve Şebeke Yönetimi Direktörü Mustafa Emre Şafak, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak, SEDAŞ Performans İzleme ve Geliştirme Koordinatörü Erol Sancak, SEDAŞ Kocaeli Bölge Müdürü Murat Özdil, SEDAŞ Yatırım Planlama Müdürü Ayşegül Kaya, SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürü Efsun Ergin ve SEDAŞ Kartepe-Sapanca Operasyon Yöneticisi Zeynel Abidin Şener katıldı.
SEDAŞ yöneticileri, enerjinin kaliteli, sürekli ve sürdürülebilir dağıtımının öncelikli gündemleri olduğunu belirterek; “İki kurum arasındaki iş birliği ve ilişkilerin güçlenmesi amacıyla gerçekleşen bu iade-i ziyaret, enerji hizmetlerinin kalitesini artırmak ve bölge halkının yaşam kalitesini yükseltmek için atılan önemli bir adım. İlerleyen dönemlerde daha fazla iş birliği ve istişarelerin zeminini hazırladığımız bu ziyaret ile bölgenin sektörel gelişimine olumlu katkılar sağlamayı hedefliyoruz” şeklinde açıklama yaptı.
Saha gezisi ile devam eden ziyaret sonrası KOTO Başkanı Necmi Bulut, SEDAŞ yöneticilerinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, oda heyeti adına teşekkür etti.
.gif)
İş Dünyası, 14 Eylul 2023 08:47
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
