CHP Kartepe'de devir teslim
Siyaset, 07 Eylul 2023 21:16Geçtiğimiz hafta sonu Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kongrede CHP Kartepe İlçe Başkanı seçilen Hasan Bayrak bugün mazbatasını alarak görevine başladı. Mazbata töreninin ardından CHP Kartepe İlçe binasında devir teslim gerçekleşti.
CHP Kartepe İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'3 Eylül Pazar günü Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Mevcut ilçe başkanı Nilay Merttürk'ün aday olmadığı kongrede mavi liste ile Hasan Bayrak, beyaz liste ile ise Necdet Akar yarıştı. Sandık sonuçlarına göre adaylardan Hasan Bayrak 130 oy alırken, Necdet Akar 51 oyda kaldı. Seçimde 1 oy da geçersiz sayıldı. Böylece CHP Kartepe'nin yeni başkanı Hasan Bayrak oldu. Bayrak, bugün Kocaeli Adliyesi'ne gelerek mazbatasını aldı. Mazbata töreninin ardından CHP Kartepe İlçe binasında devir teslim gerçekleşti.
YOĞUN KATILIM
CHP Kartepe İlçe binasında gerçekleşen devir teslim törenine; "CHP Kartepe önceki dönem İlçe Başkanı Nilay Merttürk ve eşi Hakan Merttürk, Hasan Bayrak'ın eşi Nurcan Bayrak, CHP Gençlik Kolları Kartepe İlçe Başkanı Kadir Keskin, CHP Kadın Kolları Kartepe İlçe Başkanı Meclis Üyesi Ayla Demir, Meclis Üyeleri Av. Özlem Çankaya, Sabri Soyer ve Yakup Kalmuk, önceki dönem ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.
.gif)
MERTTÜRK, KARTEPE BELEDİYESİ'Nİ YA ALACAĞIZ YA ALACAĞIZ"
Devir teslim töreninde konuşan CHP Kartepe önceki dönem İlçe Başkanı Nilay Merttürk, "Zor bir iki yıl geçirdik ama şurada gördüğüm herkes o iki yıl boyunca sahadaydı. Emek sarf etti, yüreğini gönlünü koydu bu işe. O kadar gurur duyduğum bir makama oturttu ki bu parti beni. Şimdi de ben ve yönetimim o kadar gurur duyarak ve içimiz rahat bir şekilde Hasan başkan ve yönetimine bırakıyoruz. Gerçek anlamda bu yeni ekibin çok güzel işler yapacağını biliyoruz. Ama zannetmeyin ki üzerinizden elimizi çekiyoruz. Biz eski yönetim ve eski başkan olarak her zaman yanınızda olacağız. Bize düşen görev ne ise bir üye olarak her çağırdığınızda koşuşturacağız emin olun. Evet önümüzde bir Kartepe Belediyesi var. Orayı ya alacağız, ya alacağız. Başka çaresi yok. Hadi motorları maviliklere sürelim" diye konuştu.
BAYRAK, "SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE"
Merttürk'ün ardından konuşan CHP Kartepe'nin çiçeği burnunda İlçe Başkanı Hasan Bayrak, "Öncelikle buraya gelerek bizlere, Cumhuriyet Halk Partisi'ne, Kartepe’ye sahip çıktığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Aldığımız görevin sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. Bu ağır sorumluluğu sizlerden almış olduğumuz güçle yerine getireceğiz. Meclis üyeliği görevimde göreve geldiğim günden beri benden desteklerini hiç bir zaman eksik etmeyen, partimizin her kademesinde görev alan sayın Nilay Merttürk hanım efendiye huzurlarınızda teşekkür ederim. Ayrıca 2 yıldır partimize vermiş olduğu emeklerinden dolayı ilçe yönetimimize ve ilçe başkanımız Nilay başkanımıza teşekkür ederim. Çıkmış olduğu yolda başarılar dilerim" dedi.
Siyaset, 07 Eylul 2023 21:16
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
