Uluslararası Zuchex 2023'te, Kocaeli'ni 14 firma temsil edecek
İş Dünyası, 04 Eylul 2023 06:35Ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin en özel koleksiyonlarını, inovatif yeniliklerini ve geleceğin trendlerini vitrine çıkaracak olan Zuchex, 14-17 Eylül tarihlerinde, Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek.
Tarsus Fuarcılık tarafından T.C. Ticaret Bakanlığı, ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) ve KOSGEB destekleriyle 33.’sü yapılacak Zuchex’e, bu yıl Kocaeli’den Airbags Plastik, Arayıcılar Plastik, Bahex, Beinly, Cem Mutfak Eşyaları, Esda Çanta ve Hediyelik Eşya, Florkim, Gigilli, Özverler, Papart Seramik, Pfluon Kaplama, Sağlam Hediyelik, Sahra Cam ve Zafer Aydın Ahşap Sanayi katılıyor. Dünyanın dört bir tarafından, çoğunluğu satın almacı 45 bin profesyonelin ziyaret etmesi beklenen fuar, toplam 100 bin metrekare alanda gerçekleşecek. Ödüllü ve yeni lansman ürünlerin sergileneceği, inovatif tasarım sunumlarının gerçekleştirileceği Zuchex 2023, ayrıca üç gün boyunca “Kobiler Dijitalleşiyor”, “E-İhracatla Globale Açılıyoruz”, “Türkiye’de ve Dünyada Perakende ve E-Ticaret” ana başlıkları altında ZuchXTalks etkinliğine de ev sahipliği yapacak.
.gif)
Ev ve mutfak eşyaları ihracatına milyar dolarlık katkı
Alanında bölgesinin lider, dünyanın en büyük ikinci uluslararası ticaret fuarı olan Zuchex’in 33. buluşmasını, aralarında perakende devlerinin de yer aldığı 10 bin kadar yurt dışı satın almacının ziyaret etmesi bekleniyor. Dünya ihracat liginde ilk üç hedefleyen Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörüne, Zuchex ile milyar dolarlık ticaret katkısı sağlayacaklarını vurgulayan Tarsus Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Fuara; yurt içi ve yurt dışındaki büyük satın almacılar, zincir mağazalar, e-ticaret firmaları, bağımsız perakendeciler, toptancı ve perakendeci kuruluşlar, bayi ve distribütörler, HORECA, catering ve organizasyon şirketleri, kurumsal hediyelik eşya firmaları, tasarımcılar ve uluslararası ticaret firmaları gelecek. Sayıları 1.200’ü geçen katılımcı markalarımız, yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 45 bin profesyonel ile Zuchex’te buluşacak” dedi.
Öksüz; “Zuchex’e katılan üye firmalarımızı, büyük ölçekli dış ticaret fırsatları bekliyor”
“12 milyar dolarlık büyüklüğe sahip Türkiye Ev ve Mutfak Eşyaları Sektörü, geçtiğimiz yıl 6,5 milyar dolarlık bir ihracat gerçekleştirdi. Dünya sıralamasında 8. sıraya yükseldi. Bu yılı, 7 milyar dolar ihracatla kapatmayı hedefliyoruz” diyen Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Öksüz, Zuchex fuarının bu hedefe ulaşmada doğrudan katkısı olacağını vurguladı.
İlham verici tasarımlar ile yarının ev ve mutfak trendlerinin sergileneceği Zuchex 2023, fuar süresince katılımcı markaların özel sunum, etkinlik ve workshoplarına da ev sahipliği yapacak. “Sofra ve Mutfak Eşyaları, Pişirme Ekipmanları, Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları, Ev Gereçleri, Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları ile Elektrikli Ev Aletleri” ana kategorilerinde düzenlenen Zuchex’i takip etmek isteyenler, www.zuchex.com adresinden ücretsiz online ziyaretçi kayıtlarını yaptırabilirler.
İş Dünyası, 04 Eylul 2023 06:35
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
