Uluslararası Zuchex 2023'te, Kocaeli'ni 14 firma temsil edecek
İş Dünyası, 04 Eylul 2023 19:33Ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin en özel koleksiyonlarını, inovatif yeniliklerini ve geleceğin trendlerini vitrine çıkaracak olan Zuchex, 14-17 Eylül tarihlerinde, Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek.
Tarsus Fuarcılık tarafından T.C. Ticaret Bakanlığı, ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) ve KOSGEB destekleriyle 33.’sü yapılacak Zuchex’e, bu yıl Kocaeli’den Airbags Plastik, Arayıcılar Plastik, Bahex, Beinly, Cem Mutfak Eşyaları, Esda Çanta ve Hediyelik Eşya, Florkim, Gigilli, Özverler, Papart Seramik, Pfluon Kaplama, Sağlam Hediyelik, Sahra Cam ve Zafer Aydın Ahşap Sanayi katılıyor. Dünyanın dört bir tarafından, çoğunluğu satın almacı 45 bin profesyonelin ziyaret etmesi beklenen fuar, toplam 100 bin metrekare alanda gerçekleşecek. Ödüllü ve yeni lansman ürünlerin sergileneceği, inovatif tasarım sunumlarının gerçekleştirileceği Zuchex 2023, ayrıca üç gün boyunca “Kobiler Dijitalleşiyor”, “E-İhracatla Globale Açılıyoruz”, “Türkiye’de ve Dünyada Perakende ve E-Ticaret” ana başlıkları altında ZuchXTalks etkinliğine de ev sahipliği yapacak.
.gif)
Ev ve mutfak eşyaları ihracatına milyar dolarlık katkı
Alanında bölgesinin lider, dünyanın en büyük ikinci uluslararası ticaret fuarı olan Zuchex’in 33. buluşmasını, aralarında perakende devlerinin de yer aldığı 10 bin kadar yurt dışı satın almacının ziyaret etmesi bekleniyor. Dünya ihracat liginde ilk üç hedefleyen Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörüne, Zuchex ile milyar dolarlık ticaret katkısı sağlayacaklarını vurgulayan Tarsus Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Fuara; yurt içi ve yurt dışındaki büyük satın almacılar, zincir mağazalar, e-ticaret firmaları, bağımsız perakendeciler, toptancı ve perakendeci kuruluşlar, bayi ve distribütörler, HORECA, catering ve organizasyon şirketleri, kurumsal hediyelik eşya firmaları, tasarımcılar ve uluslararası ticaret firmaları gelecek. Sayıları 1.200’ü geçen katılımcı markalarımız, yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 45 bin profesyonel ile Zuchex’te buluşacak” dedi.
Öksüz; “Zuchex’e katılan üye firmalarımızı, büyük ölçekli dış ticaret fırsatları bekliyor”
“12 milyar dolarlık büyüklüğe sahip Türkiye Ev ve Mutfak Eşyaları Sektörü, geçtiğimiz yıl 6,5 milyar dolarlık bir ihracat gerçekleştirdi. Dünya sıralamasında 8. sıraya yükseldi. Bu yılı, 7 milyar dolar ihracatla kapatmayı hedefliyoruz” diyen Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Öksüz, Zuchex fuarının bu hedefe ulaşmada doğrudan katkısı olacağını vurguladı.
İlham verici tasarımlar ile yarının ev ve mutfak trendlerinin sergileneceği Zuchex 2023, fuar süresince katılımcı markaların özel sunum, etkinlik ve workshoplarına da ev sahipliği yapacak. “Sofra ve Mutfak Eşyaları, Pişirme Ekipmanları, Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları, Ev Gereçleri, Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları ile Elektrikli Ev Aletleri” ana kategorilerinde düzenlenen Zuchex’i takip etmek isteyenler, www.zuchex.com adresinden ücretsiz online ziyaretçi kayıtlarını yaptırabilirler.
İş Dünyası, 04 Eylul 2023 19:33
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
