Bakan Bak gençlerin coşkusuna ortak oldu
Spor, 31 Ağustos 2023 16:28Derince Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni ve Gençlik Festivali’ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, çocukların ve gençlerin coşkusuna ortak oldu
GENÇLİK FESTİVALİ ŞÖLENİ
Derince Belediyesi'nin Derincespor Kulübü ile birlikte bu yıl ikincisini düzenlediği Gençlik Festivali 30 Ağustos Zafer Bayramı ile birlikte başladı. Bu yıl beş gün sürecek plaj voleybolu, çocuk eğlenceleri ve konser etkinlikleri ile dolu dolu geçecek olan Derince Gençlik Festivali’nin ikinci gün düzenlenen programlarının konuğu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Harikalar Sahili’nde gerçekleşen etkinlikleri ziyaret eden isimler arasında Bakan Bak’ın yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, STK başkan ve yöneticileri de yer aldı.
YAZ OKULLARINDA 6 BİN 400 SPORCU
Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni ve Gençlik Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda Harikalar Sahili’ni ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, burada sporcular ve aileler ile bir araya geldi. Derince Belediyesi’nin öncülüğünde ilçedeki spor kulüpleri Derincespor, Sırrıpaşa FK, Çenedağ Spor Kulübü, Yavuzspor, Çınarlıspor, Derince G.B., Derince Gücü Spor Kulübü ve Derincespor A.Ş.’de yaz dönemi boyunca eğitim gören 24 branşta 6 bin 400 sporcu için düzenlenen kapanış töreni vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Gençliğe ve spora yönelik yapılan yatırımları her zaman desteklediklerini belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 106 takımın katılımıyla gerçekleşen Plaj Voleybolu Turnuvası müsabakalarını da takip etti. Programda Derincespor’un kuruluşunun 29. yılı nedeniyle pasta da kesen Bakan Bak’a ayrıca Kocaelispor ve Derincespor kulüplerinin forması takdim edildi.
.gif)
Spor, 31 Ağustos 2023 16:28
Yorumlar (0)
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
