Buray, Darıca’da müzik dolu bir gece yaşattı
Gündem, 30 Ağustos 2023 21:43Büyükşehir’in 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne alan sevilen sanatçı Buray, Darıca Millet Bahçesi’nde hayranlarını coşturdu
Birbirinden farklı etkinliklerle birçok ünlü ismi Kocaelili vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray’ı sevenleri ile bir araya getirdi. Darıca Millet Bahçesi’nde gerçekleşen Buray konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. “Olmadı”, “Senin Yüzünden”, “Sen Sevda mısın”, “Deli Kız”, “Alaz Alaz” gibi en sevilen şarkılarıyla dinleyenlere keyifli bir gece yaşatan Buray, sahne performansıyla göz doldurdu.
DARICA’DA UNUTULMAZ BİR GECE
Kendisini dinlemeye gelen genç hayranlarına şarkılarını seslendiren Buray, muhteşem performansıyla sevenlerine unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatırken, müzikseverler de danslarıyla başarılı sanatçıya eşlik etti. 30 Ağustos Zafer Bayramını coşkulu bir şekilde sevenleriyle birlikte kutlayan Buray, Darıca Millet Bahçesi’nde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
UYSAL, BÜYÜKAKIN’IN SELAMINI İLETTİ
Alanda bulunanlara Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın selamını ileterek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, “26 Ağustos 1071’de Malazgirt’te yurt edinilen bu topraklar, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile mühürlenmiştir ve ebediyen bizim olmuştur. Bu zaferi bize yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve hürmet ile anıyorum. Bu güzel Zafer akşamında sizlerle sevgili Buray’ı bir araya getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın için bir alkış rica ediyorum” dedi.
.gif)
BIYIK: SİZLER ADINA TAHİR BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Konserde Darıcalı hemşerilerine seslenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle andı. Darıca Millet Bahçesi’nin Darıca’ya kazanımlarından ötürü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür eden Bıyık, “Sevgili gençler içerisinde bulunduğumuz millet bahçesi eskiden askeri bir birlikti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve ekibi ile bizler burayı sizlere açtık. Ben sizler adına Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şimdi görüyoruz ki ne kadar da doğru bir iş yapmışız. Aslolan milletin evlatlarına, milletin mekânını açmış olduk. Sizleri burada tebessüm ederken görmek çok güzel. Buray kardeşimize de konserinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Uysal, Buray’a çiçek takdim ederken, Bıyık da başarılı sanatçıya Darıca’nın simgesi olan Gönül Birliği Kapısı maketi hediye etti.
SEKA PARKA FETTAH CAN GELİYOR
Kocaeli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir bu kez sevilen sanatçı Fettah Can’ı 30 Ağustos Çarşamba günü (Bu akşam) saat 21.00’de İzmit Sekapark Uçurtma Tepesinde sevenleri ile buluşturacak. Can, en sevilen şarkılarını Kocaeliler için söyleyecek.
Gündem, 30 Ağustos 2023 21:43
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
