Saadet Partisi Gölcük’ten iktidara faiz göndermesi
Siyaset, 29 Ağustos 2023 15:48Saadet Partisi Gölcük ilçe başkanlığı dün akşam Ağustos ayı ilçe divan toplantısını Eğitimci - Yazar Ekrem Şama’nın katılımıyla yoğun bir şekilde gerçekleştirdi.
İlçe Başkanı Mustafa Özsoy’un açılış konuşmaları ile başlayan program birim başkanlarının sunumlarıyla devam etti ve Ekrem Şama’nın sunumlarıyla son buldu.
BAŞKAN ÖZSOY “NAS NEREDE?”
İlçe Başkanı Mustafa Özsoy şöyle konuştu: Kıymetli teşkilat mensuplarımız, seçimden önce yapmış olduğu açıklamalarda “Faiz Amerika’da, Avrupa’da yükselebilir ama Türkiye’de yükselmez” diyen Sayın Erdoğan yine “ben iktidardayken faiz hep düşecek” açıklaması yapan Sayın Erdoğan bizi acaba iktidarda başkaları mı var sorusuna maruz bırakıyor.
Faize karşı kılıç kalkanla mücadele edenler ne oldu da yelkenleri suya indirdiler. Bir Müslüman olarak Nas’lar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğim sözünü hatırlatıyor bir kez daha sormak istiyorum hüküm nerede? Nas nerede?
.gif)
“TEŞKİLATIMIZ SEÇİMLERE HAZIR”
Gerek 14 Mayıs seçimleri gerekse 28 Mayıs seçimlerinde görmüş olduk ki Saadet Partisi kadroları en başarılı çalışmayı ortaya koymuştur. 53 yıllık Siyasal hayatın başarısını her seçimde olduğu gibi Allah’ın izniyle önümüzdeki yerel seçimlerde de göstereceğiz. Teşkilat olarak en dinamik yapıya sahip olan Saadet Partimizin teşkilatları yarın seçim olacakmış gibi hazırdır.”
Konuşmalarına devam eden ilçe başkanı Mustafa Özsoy Gölcük Belediyesi’ni eleştirdi.
“SÖZLERİNİ UNTTULAR”
“2019 yerel seçimlerinde bol keseden vaat verenler ne oldu da sözlerini unuttular. Gölcük’ün trafik sorununu rahatlatmak için battı çıktı yapılacaktı, sanırım daha önemli projeler olduğu için ertelendi. Park, bahçe süslemesinden başka bir şey yapmayan belediye körfez ilçeleri arasında Gölcüğü en geri sırada bırakmayı başarmış durumda. Nasıl olurda depremin merkez üssü olan Gölcük yardımların oluk oluk aktığı Gölcük bir adım dahi leriye gidemez gerçekten akıl tutulması yaşıyoruz” dedi.
Programda daha sora söz alan ilçe sorumlusu Bülent Yıldız: “Gölcük çalışmaları ile diğer ilçelerimize örnek oluyor, Genel seçimlerde ki başarısıyla da ön plana çıkan Gölcük ilçemiz takdirleri topluyor. Mahalle teşkilatından İlçe yönetimine kadar her bir kademe eksiksiz ve düzenli çalışmalar sergiliyor. İnşallah bu çalışmaların meyvesi de önümüzde ki yerel seçimlerde alınacak” dedi. Program Eğitimci-Yazar Ekrem Şama’nın “Geçmişten Günümüze Türkiye” adlı eğitimiyle son buldu.
Siyaset, 29 Ağustos 2023 15:48
Yorumlar (0)
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
