Bakan Bak, Beşdivan’ın açılışı için geliyor
Gündem, 25 Ağustos 2023 01:24Başkan Aygün’ün ilçeye kazandırdığı ve Derince’nin köylerini cazibe merkezi haline getiren Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri’nin açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla yapılacak
AÇILIŞ 31 AĞUSTOS PERŞEMBE
İshakçılar ve çevresindeki köylerde bu dönem tarımsal kalkınma hamlesi ile çok önemli bir yatırımı hayata geçiren Başkan Aygün’ün ilçeye kazandırdığı prestij projesi olan Tahtalı Göleti Doğa Park, bölgeyi adeta cazibe merkezi haline getirdi. Yeşille mavinin buluştuğu en güzel bölgeler arasında yer alan Tahtalı Göleti bünyesinde barındırdığı Beşdivan Tesisleri, taş ev ve karavan parkla tüm kesimlerin ilgi odağı haline gelirken, tesislerin açılışı için geri sayım başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla açılarak hizmete girecek olan Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri’nde hazırlıklar artık tamamlandı. 31 Ağustos Perşembe günü saat 17.00’de açılışı yapılacak olan bu muhteşem proje ve tesisler köylere artı değer katarak, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.
YEŞİLLE MAVİNİN BULUŞTUĞU NOKTA
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün prestij projeleri arasında yer alan ve bölgedeki turizm potansiyelini ortaya çıkaran Tahtalı Göleti Doğa Park alanındaki düzenlemeler üç etaptan oluştu. Proje kapsamında ilk olarak Tahtalı Göleti çevresindeki yollar Derince Belediyesi ekipleri tarafından tesviye edilip düzeltilmişti. İlk etap çalışmaları ile bölgede ürün satış alanı, şadırvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanması ile mangal yerleri de hazırlanarak mesire alanı halkın kullanımına sunuldu. Yaz döneminde vatandaşların özellikle hafta sonları yoğun ilgi gösterdiği Tahtalı Mesire Alanı, muhteşem manzarası ile güzel vakit geçirmek isteyenlerin buluştukları ortak noktalar arasında yer alıyor.
KONAKLAMA TESİSİ, TAŞ EV VE KARAVAN PARK
İkinci ve üçüncü etap düzenlemelerinin eş zamanlı olarak tamamlandığı Tahtalı Göleti Doğa Park projesi birbirinden önemli bölümleri bünyesinde barındırıyor. Doğal güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Tahtalı Göleti çevresine inşa edilen yapılar burada konaklamak isteyenler için çeşitli alternatifler sunuyor. Bölgeye inşa edilen Beşdivan Tesisleri, 48 yataklı konaklama tesisi, anfi, teras alanı ve doğal güzellikler bölgeyi ziyaret edecekler için vazgeçilmez bir fırsat oluşturuyor. Yine bölgeye inşa edilen Taş Ev ve 24 araçlık Karavan Park, burada konaklamayı tercih edecek olanlar için farklı alternatifler sunuyor. Konferans ve toplantı salonları, ürün satış yerleri, bisiklet ve yürüyüş yollarının da yer aldığı Doğa Park projesi bölgeyi cazibe merkezi haline getirdi. Ayrıca turizm ve ekonomiye katkı sunacak olan Tahtalı Göleti Doğa Park projesi kapsamında bu tesislerde çalışanlar da bölge sakinleri arasından seçilerek istihdama katkı sunuluyor.
.gif)
Gündem, 25 Ağustos 2023 01:24
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
