Muzaffer Bıyık’tan Gebze il komisyonuna ret!
Siyaset, 03 Ağustos 2023 13:44Darıca Belediyesi Ağustos Ayı olağan meclis toplantısında Darıca Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Özkan Sarıtoprak, Gebze’nin il olması ile ilgili bir komisyon kurulmasını talep ederek öneride bulundu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, öneriyi gündeme almanın gerek olmadığını söyleyerek oylama da yapmadı.
Darıca Belediyesi Ağustos Ayı olağan meclis toplantısında Darıca Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Özkan Sarıtoprak, Gebze’nin il olması ile ilgili bir komisyon kurulmasını talep ederek öneride bulundu. Sarıtoprak’ın önerisinde şu ifadeler yer aldı: “Batı yakasında bulunan; Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerimizin yaklaşık nüfusu 1 milyon olan ve aynı zamanda sanayin başkenti olan bölgemizdeki, Gebze ilçemizin il olması için Darıca Belediyesi meclis öncülüğünde ilçemizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, tüm siyasi partiler ile birlikte kamuoyu oluşturulması için komisyon kurularak çalışmasını istiyoruz. Belediye meclisimiz tarafından gündeme alınıp, oylanmasını talep ediyoruz.”
ÖNERİYİ GÜNDEME ALMADI
Sarıtoprak’ın önerisi hakkında konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Gebze’nin il olması meselesinin herhalde Darıca Belediye meclisinde alınması gereken bir karar olmadığı için gündeme alınmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bu parlamentoda, büyük millet meclisinde alınması gereken bir karar. Gebze’nin il olmasının herhangi bir mahsuru yok. Ama sanal bir gündem oluşturmanın da bizim meclisimize herhangi bir fayda kazandıracağı kanaatinde değilim. Oylamaya gerek yok” dedi. Bıyık, öneriyi gündeme almadı. Başkan Bıyık, Sarıtoprak’ın önerisini gündeme almamasının ardından Darıca Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Özkan Sarıtoprak ve diğer meclis üyeleri de meclis salonunu terk etti.
Siyaset, 03 Ağustos 2023 13:44
Yorumlar (0)
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
