Çiftçi: Neslimizin ihyası için çalışıyoruz
Gündem, 02 Ağustos 2023 10:05Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe sakinleriyle proje turlarında buluşmaya devam ediyor. Proje turunda konuşan Başkan Çiftçi, “Neslimizin ihyası için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Çayırova’nın geleceği için birçok projeyi ilçeye kazandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, proje turu kapsamında ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Düzenli olarak devam eden proje turlarında, Çayırovalılara tamamlanmış ve yapımı devam eden eserleri yerinde gösteren Başkan Çiftçi, ilçe sakinlerinin de takdirini topluyor. ‘Yeni Vizyon Yeni Çayırova’ anlayışıyla ilçeye kazandırılan büyük projeler de Çayırovalıların beğenisini kazanıyor. Tura katılan ilçe sakinleri, program sonunda Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletiyor.
BİN 300 ÇOCUĞA OKUL ÖNCESİ EĞİTİM
Proje turunda açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, eğitime çok önem verdiklerini dile getirerek şunları aktardı; “Bizim önceliğimiz neslimizin ihyası ve bu noktada çalışmalar ürettik. Biz bilgi evlerinde çocuklarımızın anaokulundan başlayıp, üniversite dönemine kadar olan süreçlerinde her türlü imkanı sunuyoruz. Bilgi evlerimizde çocuklarımızın milli ve manevi değerlerle yetişmesi için çalışma yapıyoruz. Bu sene çocuk kulüplerimizde bin 300 çocuğumuza okul öncesi eğitim verdik.
“7 YENİ OKUL ALANI OLUŞTURDUK”
Biz eğitime yatırım yapmayı tercih ediyoruz. Eğitime yaptığımız yatırımın meyvesini 10 yıl, 15 yıl sonra alacağız ve bunu çok önemsiyoruz. İlçemize çok büyük iki kütüphane kazandırdık. Bununla beraber Çayırova’mıza yeni okul alanları üretiyoruz. Biz 4,5 yılda 7 okul arsası oluşturduk. Gelecekte oluşabilecek okul alanı için çalışmalarımız devam ediyor”
.gif)
Gündem, 02 Ağustos 2023 10:05
Yorumlar (0)
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
Bayramda o şekerlere dikkat!
