Su Sporları Festivali coşkuyla tamamlandı
Spor, 24 Temmuz 2023 13:38Büyükşehir’in düzenlediği “4. Kocaeli Su Sporları Festivali” coşkuyla tamamlandı. Başkan, gençlerle voleybol oynadı, futbol maçı yaptı, kürek çekti
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘4. Su Sporları Festivali, Sekapark Uçurtma Tepesi Sahili’nde tamamlandı. Dünya flyboard şampiyonu milli sporcu Kahraman Aktaş, gece yarısı özel ışıklı elbiseyle denizde nefes kesen flyboard gösterisiyle başlayan etkinlik üç gün sürdü. Etkinlik boyunca rekabet üst düzeydeydi. Farklı branşlarda yarışmalar ve gösteriler yapıldı. Festivalin üçüncü gününde organizasyonu ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, gençlerin coşkusuna ortak oldu. Başkan Büyükakın, gençlerle beraber voleybol oynadı, futbol maçı yaptı, kanoya binip kürek çekti.
SPORUN BAŞKENTİ KOCAELİ
Su sporları festivalinde flyboard gösterisi, rafting, plaj futbolu, plaj voleybolu, yelken, kano, kürek, dragon ile halk yarışmalarının, renkli görüntülere sahne olduğunu belirten Başkan Büyükakın şunları kaydetti: “Su Sporları Festivalimizi renkleri ve güzellikleriyle gerçekleştirdik. Sporun Başkenti Kocaeli’nde sporu tabana yaymayı adım adım gerçekleştiriyoruz. İlimizde sporun altyapısı var. Festivale katılım çok güzeldi. Çocuklarımız, gençlerimiz ve ailelerimiz çok mutlu oldu. Biz de mutlu olduk. Sonraki yıllarda daha büyük organizasyonlara imza atmayı hedefliyoruz.”
BAŞKAN SMAÇ VURDU, GOL ATTI, KÜREK ÇEKTİ
Başkan Büyükakın ve beraberindekiler, festivale katılan sporcularla bir araya gelip Kocaeli’ndeki su sporları kulüplerinin stantlarını gezdi. Festivale gelen vatandaşlarla sohbet eden ve bol bol hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Büyükakın, çocukları unutmadı. Başkan Büyükakın, çocukların ricasını kırmayarak plaj voleybolu oynadı ve futbol sahasında çocuklarla maç yaptı. 4 çift dümencili kanoda sporcularla kürek çeken Başkan Büyükakın, su topu maçının da startını verdi.
.gif)
YER ÇEKİMİNE MEYDAN OKUDU
İzmit Körfezi’nin serin sularında üç gün boyunca sahneye bir dünya rekortmeni, milli sporcu Kahraman Aktaş çıktı. Flayboard branşında rakip tanımayan Aktaş’ın özellikle gece yarısı özel ışıklı elbiseyle denizde yaptığı flyboard şovu, nefesler tutularak izlendi. Rekortmen sporcu, havada sergilediği salvolar ve estetik manevralarla adeta yer çekimine meydan okudu. Şampiyon milli sporcu Aktaş’ın, gösterileri izlemeye gelen Başkan Büyükakın’ı Türk Bayrağı vererek karşıladı.
HEYECANLI FLYBOARD GÖSTERİSİ
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından Sekapark Uçurtma Tepesi Sahili’nde gerçekleştirilen ve bu yıl 4.’sü düzenlenen organizasyon, üç gün sürdü. Üç gün boyunca yer çekimine meydan okuyan Aktaş’ın flyboard gösterisi heyecanlı gözlerle takip edildi. Su sporları festivalinde yelken, kürek, kano, su topu, yüzme ve flaybord gösterisi büyük heyecana sahne oldu. Kano VR, Vertigo VR, Ralli VR, Su Savaşları, Plaj Futbolu, Plaj Voleybolu, Jet Ski, Deniz Balonu, Bot Aksiyon Turu, Dragon Bot, Macera Parkuru ve Redbull ralli VR etkinlik aracı vatandaşlardan büyük ilgi topladı. Festivalde, vatandaşlar için ekstrem su sporları gösterileri ve birçok etkinlik düzenlendi.
Spor, 24 Temmuz 2023 13:38
Yorumlar (0)
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
Kandıralı Ertürk’ten AKP’lilere sert sözler!
Akıl dışı senaryoların ve iftiraların pervasızca üretildiği bir dönemi yaşıyoruz
Kandıralı Ertürk’ün hemşehrilerine çöp tesisine karşı çıkın demesi AKP’lileri kızdırdı!
Torpil ve kayırmadan utanmayan Özlem Zengin!
İSU kağıda basılı faturayı ortadan kaldırmak istiyor!
Gölcük’te oksijen tanklarını yol kenarında görenler endişe ediyor
AKP'liler PKK'lılara iş mi bulacak?
Büyükakın: Bu şehre asla zarar vermem, verdirtmem
Hürriyet’ten Büyükakın’a: Bir bina hariç hasar yok demişti, şimdi müjde yıkılıp yeniden yapılacak diyor
Fatih Altaylı'dan iktidara kuzu gibi olacağım mesajı!
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer Zafer Partisi’ne katıldı
Gebze’de 4 can gitti, Cengiz Topel çürüdü
MHP Dilovası yöneticileri Spor Müdürü Babaoğlu’nu tebrik etti
61 ilde şubeleri olan tatlıcı da iflasın pençesinde
