Yeniden Refah’ta, Büyükakın’ı, Erbakan’a şikayet eden o başkan görevden alındı
Siyaset, 22 Temmuz 2023 12:34Yeniden Refah’ta İzmit İlçe Başkanı İbrahim Şener, 3 gün önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı Genel Merkeze şikayet etmişti. Bu gelişmeden sonrada görevden alındı.
Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanı İbrahim Şener geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı hedef almıştı.
İbrahim Şener p paylaşımda şu sözlere yer vermişti: “O gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın bize yaptığı konuşma bir ayıptı. Ancak bugün bir başka ayıp daha Tahir Büyükakın tarafından yapıldı. Beni WhatsApp'tan arayan Tahir Büyükakın ile yaptığım görüşmede bana "Benden para istedin" diye iftirada bulundu. Kendisine ben size yönetimimle geldim. Dört kişi idik ve tekrar bir araya gelelim öyle konuşalım. Bu söylediğinizi o ortamda söyleyin de şahitler doğrusunu söylesin dediğimde sizinle bir daha oturmam dedi.
Kendisine sizden seçimde başarı için teşkilata destek istedim. Onları da raporda yazdım, dedim. Ama şuna üzüldüm. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı makamında oturan bir kimse WhatsApp'tan arıyor ve kendi düştüğü durumu kurtarmak için bana iftira atıyor. Bu ikinci bir ayıptır. Belki aynı asılsız sözleri bugün başkalarına söylemiştir diye bu açıklamayı kamuoyuna duyurmak elzem olmuştur.
Ben efsane Başbakan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamıza, ailesine, evladı Dr. Fatih Erbakan Bey'e sadık, sevdalı bir Milli Görüşçüyüm. Liderime laf söylenmesine sessiz kalamazdım ve gereğini yaparak da liderime rapor olarak sundum. Olay budur, kamuoyumuzun bilgisine arz ederim.
Siyaset, 22 Temmuz 2023 12:34
Yorumlar (0)
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
Çayırova’da Spor Lisesi inşaatında tempo yüksek
Körfez Petkim Orta Okulu’nun kızlarından büyük proje
Büyükşehir, Fuar Park ile gurur duyuyor!
Bahçeli yine esti gürledi!
Binlerce kişinin emekli maaşları iptal edildi
Bir haftada 33 kişi boğulmaktan kurtarıldı!
Dev temizlik şirketi de iflas etti
AKP'nin elinde topluma söyleyecek bir öyküsü kalmadı
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
