Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden İGSAŞ’a teşekkür plaketi!
İş Dünyası, 12 Temmuz 2023 19:41Kurulduğu günden bu yana insan odaklı yaklaşımıyla sosyal sorumluluk projelerine imza atan İGSAŞ, bu alandaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2022 yılında Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin bir kliniğini donatan İGSAŞ, yakın zamanda ikinci kez diş üniti bağışında bulunarak bir odanın tefrişatını daha üstlendiğini duyurdu.
Türkiye’nin en büyük gübre üreticisi İGSAŞ, Türk tarımına ve sanayisine katma değer yaratmasının yanı sıra son yıllarda hız verdiği sosyal sorumluluk faaliyetleriyle de sektöre öncülük etmeyi sürdürüyor. 2022 yılında Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin bir kliniğini donatan İGSAŞ, yakın zamanda ikinci kez diş üniti bağışında bulunarak bir odanın daha tefrişatını daha üstlendi.
Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından 11 Temmuz günü düzenlenen törende İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal’a teşekkür plaketi takdim edildi. Tören, İGSAŞ yöneticilerinin yanı sıra Körfez İlçe Kaymakamı Uğur Kalkar, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Körfez Belediyesi Başkanvekili İbrahim Çırpan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Törende kısa bir konuşma yapan İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, ‘’İGSAŞ olarak kurulduğumuz günden bu yana insanların hayatına dokunan, fayda sağlayan çalışmalara odaklandık. ‘İnsan odaklı’ yaklaşımımızdan taviz vermeyerek bulunduğumuz bölgeye ve insanımıza değer katmaya devam eden yenilikçi projelere imza atmayı sürdürmeyi kendimize misyon edindik. Bu anlamda Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile olan işbirliğimiz de bizim için çok kıymetli. Bu işbirliğine vesile olan başhekimimiz Zehra Coşkun Salih’e de teşekkür etmek isterim. Kendilerinin değerli katkılarıyla merkezimize ikinci kez cihaz ve mobilya bağışında bulduk. Bu çalışmalarımızın örnek teşkil etmesini temenni ederim. Bir kişinin bile derdine derman olabilmek bizim için tarifi bile olmayan bir mutluluk. Böylesine anlamlı bir çalışmada emeği geçen herkesi şahsım adına yürekten kutluyorum ‘’şeklinde konuştu.
.jpeg)
İş Dünyası, 12 Temmuz 2023 19:41
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
