Dilovası’nın özel çocukları doyasıya eğlendiler
Gündem, 11 Temmuz 2023 05:45Dilovası Belediye’nin başlattığı “Engelsiz Yaşam Projesi” tüm hızıyla sürüyor.
Proje kapsamında; özel çocuklar özel bir organizasyon ile Tuzla Marina’da bulunan Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Tema Park’a götürülerek, gönüllerince eğlenmeleri sağlandı.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, özel gereksinimli çocukların toplumsal hayata katılımını arttırmak, geleceğe umutla bakan bireyler olmalarını sağlamak için başlattığı “Engelsiz Yaşam Projesi” kapsamında düzenlenen çeşitli sosyal aktiviteler her geçen gün artarak devam ediyor.
.gif)
ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Son olarak Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü organizasyonu ile gerçekleşen etkinlikte; özel gereksinimli çocuklar, uzmanlar eşliğinde Tuzla’da ki Marina’da bulunan Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Tema Park’a götürüldü. Gün boyunca gönüllerince eğlenen özel bireyler Sea Park’ta akvaryumda deniz hayvanlarını, Alsan Park’ta aslanların yaşam alanlarını görmenin ve Tema Park’ta ise eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar.
DİLOVASI’NDA ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ
Sağlıklı toplum için özel bireylerin mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini belirten Başkan Şayir, “Dilovası Belediyesi olarak başlattığımız “Engelsiz Yaşam Projesi” kapsamında özel çocuklarımızın gönüllerine dokunmak, onları sosyal yaşama daha fazla dâhil etmek ve hak ettikleri hizmetin en iyisini vermek için çalışıyoruz. Sağlıklı bir toplum için, dezavantajlı grupların ve dolayısıyla da özel gereksinimli bireylerin mağduriyetlerinin giderilmesi, sosyal politikalarımızın öncelikli hedefleri arasında yer almalıdır. Yapacağımız ve yaptığımız bu projelerle Dilovası’nda engelleri kaldırmaya devam edeceğiz” dedi.
Gündem, 11 Temmuz 2023 05:45
Yorumlar (0)
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
Bayramda o şekerlere dikkat!
