İZMEK ailesi yaza merhaba pikniğinde buluştu
Gündem, 08 Temmuz 2023 21:19İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yürütülen İZMEK 2022-2023 öğretim yılını başarıyla tamamlarken usta öğreticiler ve kursiyerler yaza merhaba pikniğinde bir araya geldi
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile İzmit Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle faaliyetlerini sürdüren İZMEK bir yılı daha dolu dolu geçirdi. Kadınları sosyal ve ekonomik hayata katan İZMEK ailesi bugün yaza merhaba pikniğinde bir araya geldi. Koca bir yılın yorgunluğunu doğa içerisinde atan kursiyerler ve usta öğreticiler keyifli bir gün geçirdiler. 1200 kişinin katıldığı piknikte İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Kalaç da İZMEK ailesini yalnız bırakmadı.
.gif)
HÜRRİYET, “KADINLAR MUTLUYSA TOPLUM DA MUTLU”
Program konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Göreve geldiğimizden bu yana İZMEK’leri çok önemsediğimizi söylüyoruz. İZMEK’lerin daha fazla üretmesi, kadınların hem sosyalleşmesi hem de istihdama katılması çok önemli. Bu anlamda biz imkânlarımızı son hızla kullanacağız dedik. Ben ve ekip arkadaşlarım sizleri çok seviyoruz. Kadınlar güçlü olduğunda, kadınlar ürettiğinde, kadınlar mutlu olduğunda toplum da mutlu olur. İşte o yüzden kadınlara bizler de çoğumuz kadın yönetici olarak hep destek vermeye çalıştık. Sadece destek yetmez biraz da kaynaşmak lazım. Birbirimizi tanımak lazım, dayanışmak lazım ve arada da eğlenmek lazım. Bu sene yaza merhaba pikniği yapmak istedik.
“DAYANIŞMANIZ DAİM OLSUN”
Büyük bir kitlesiniz ve bir araya gelmenizi istedik. Kadınların birbirine destek vermesi çok önemli. Kadın kadının yurdudur. O yüzden bu dayanışma pikniklerini düzenliyoruz. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi eğlenceler diliyorum. Sevgili müdürüm tam bir kamu görevlisi, devlet adamı. Bütün aşkıyla kente hizmet veren çok karakterli bir müdür. Emekliye ayrılıyor olmaktan dolayı üzgünüm ama kendisine kapımız her zaman açık, bu kentin sizlere ihtiyacı var. İnşallah sizlerle uzun süre çalışmak nasip olur. Ürettikleriniz bol olsun, ekonomiye can olsun. Dayanışmanız daim olsun. Bütün kadınlar güçlü ve mutlu olsun” ifadelerini kullandı.
KALAÇ, “BU EKİP ÇOK İYİ İŞLER YAPACAK”
İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Kalaç, “Kursiyerlerimiz ve usta öğreticilerimiz bir yılın yorgunluğunu burada atmak için bulunuyorlar. Bu imkânı sizlere hazırlayan başta belediye başkanımız olmak üzere tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki sizlerle uzun yıllar çalışayım ama 10 Ağustos 2023 tarihinde emekliye ayrılıyorum. Her birinize bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum. Gerçekten iyi bir ekipsiniz. Bu ekibin çok iyi işler yapacağına inanıyorum. Herkese iyi eğlenceler” dedi.
Gündem, 08 Temmuz 2023 21:19
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
