İZMEK ailesi yaza merhaba pikniğinde buluştu
Gündem, 08 Temmuz 2023 20:13İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yürütülen İZMEK 2022-2023 öğretim yılını başarıyla tamamlarken usta öğreticiler ve kursiyerler yaza merhaba pikniğinde bir araya geldi
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile İzmit Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle faaliyetlerini sürdüren İZMEK bir yılı daha dolu dolu geçirdi. Kadınları sosyal ve ekonomik hayata katan İZMEK ailesi bugün yaza merhaba pikniğinde bir araya geldi. Koca bir yılın yorgunluğunu doğa içerisinde atan kursiyerler ve usta öğreticiler keyifli bir gün geçirdiler. 1200 kişinin katıldığı piknikte İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Kalaç da İZMEK ailesini yalnız bırakmadı.
.gif)
HÜRRİYET, “KADINLAR MUTLUYSA TOPLUM DA MUTLU”
Program konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Göreve geldiğimizden bu yana İZMEK’leri çok önemsediğimizi söylüyoruz. İZMEK’lerin daha fazla üretmesi, kadınların hem sosyalleşmesi hem de istihdama katılması çok önemli. Bu anlamda biz imkânlarımızı son hızla kullanacağız dedik. Ben ve ekip arkadaşlarım sizleri çok seviyoruz. Kadınlar güçlü olduğunda, kadınlar ürettiğinde, kadınlar mutlu olduğunda toplum da mutlu olur. İşte o yüzden kadınlara bizler de çoğumuz kadın yönetici olarak hep destek vermeye çalıştık. Sadece destek yetmez biraz da kaynaşmak lazım. Birbirimizi tanımak lazım, dayanışmak lazım ve arada da eğlenmek lazım. Bu sene yaza merhaba pikniği yapmak istedik.
“DAYANIŞMANIZ DAİM OLSUN”
Büyük bir kitlesiniz ve bir araya gelmenizi istedik. Kadınların birbirine destek vermesi çok önemli. Kadın kadının yurdudur. O yüzden bu dayanışma pikniklerini düzenliyoruz. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi eğlenceler diliyorum. Sevgili müdürüm tam bir kamu görevlisi, devlet adamı. Bütün aşkıyla kente hizmet veren çok karakterli bir müdür. Emekliye ayrılıyor olmaktan dolayı üzgünüm ama kendisine kapımız her zaman açık, bu kentin sizlere ihtiyacı var. İnşallah sizlerle uzun süre çalışmak nasip olur. Ürettikleriniz bol olsun, ekonomiye can olsun. Dayanışmanız daim olsun. Bütün kadınlar güçlü ve mutlu olsun” ifadelerini kullandı.
KALAÇ, “BU EKİP ÇOK İYİ İŞLER YAPACAK”
İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Kalaç, “Kursiyerlerimiz ve usta öğreticilerimiz bir yılın yorgunluğunu burada atmak için bulunuyorlar. Bu imkânı sizlere hazırlayan başta belediye başkanımız olmak üzere tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki sizlerle uzun yıllar çalışayım ama 10 Ağustos 2023 tarihinde emekliye ayrılıyorum. Her birinize bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum. Gerçekten iyi bir ekipsiniz. Bu ekibin çok iyi işler yapacağına inanıyorum. Herkese iyi eğlenceler” dedi.
Gündem, 08 Temmuz 2023 20:13
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
