Başkan Büyükakın, AK Parti Karamürsel teşkilatının pikniğine katıldı
Siyaset, 03 Temmuz 2023 08:07Başkan Büyükakın, AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatının düzenlediği piknik organizasyonuna katıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatının vefa dolu pikniğine katılarak, birlik, beraberlik ve geçmişe vefanın ne kadar önemli olduğunu dile getirdi. AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete’nin ev sahipliğinde gerçekleşen piknik organizasyonuna AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır’da katıldı. Türkiye'nin siyasi sahnesinde önemli bir yer tutan ve uzun yıllardır hizmet veren AK Parti’nin fedakâr teşkilat üyeleriyle buluşan Başkan Büyükakın, birliktelik sonrası yaptığı açıklamada, “AK Parti bir vefa hareketidir, bir kardeşlik hareketidir. AK Parti aynı zamanda eser siyasetini merkezine almış bir partidir. Yakalanan her başarıda teşkilatlarımızda gönülden çalışan binlerce kardeşimizin emeği var” dedi.
“DAYANIŞMANIN NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNU GÖRDÜK”
Kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin dört bir yanında teşkilatlarıyla aktif olarak çalışmalarını sürdüren AK Parti’nin Kocaeli teşkilatları da sağlam bir dayanışma ve vefa kültürünü sürdürmesiyle de öne çıkıyor. Vefa bilincinin öne çıktığı, birbirine bağlılık, sadakat, şükran ve güçlü bir dayanışma duygusunu ön planda tutarak bu kadim millete hizmet eden AK Parti teşkilatları, üyeler arasında güçlü bir bağ kurarak da başarıyla yürütülen projelere imza atmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, vefa ve ülke sevgisiyle Kocaeli’ne ve doğal olarak ülkeye hizmet ettiklerini dile getirerek, “Bu piknik sayesinde bir kez daha gördük ki kentini, insanını, ülkesini düşünen teşkilat üyeleri arasında ki dayanışmanın ne kadar güçlü olduğunu. Bu organizasyonla geçmişteki başarılar, teşkilat çalışmaları ve hatıralar üzerine sohbetler yapıldığını gördük. Anıların paylaşıldığını ve geleceğe dönük heyecanların şimdiden başladığını gördük” şeklinde konuştu.
“BİZLERİN ÇALIŞMA MOTİVASYONUMUZU DAHA DA ARTIRDI”
Bu piknik organizasyonu aynı zamanda teşkilat mensupları arasında güçlü bir iletişim ağı oluşturmayı da amaçladığının altı çizilen etkinlik sonrası açıklamasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Teşkilatımız sayesinde etkin bir yönetim de sergiliyoruz. Bizler biliyoruz ki ülkemize ve bu şehre hizmeti AK Parti kadroları, AK Parti teşkilatları yapar. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi teşkilatlarımızla birlikte bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye ve Kocaeli olacağız. Karamürsel teşkilatımızın kıymetli üyeleri ile piknikte bir araya gelmek, bizlerin çalışma motivasyonumuzu daha da artırdı. Şunu çok net olarak biliyoruz ki inşallah teşkilatımızın bu birlikteliğiyle büyük başarılara daha imza atacağız. Cumhuriyetimizin yeni asrındaki hayal ve hedeflerimizi, önce Türkiye Yüzyılı vizyonu başlığının altında gerçekleştirmek için Kocaeli’den çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
.gif)
Siyaset, 03 Temmuz 2023 08:07
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
