Derince’de şampiyonluk coşkusu
Spor, 20 Haziran 2023 11:20Play-Off şampiyonu olarak TFF 2. Lig’e yükselen Belediye Derincespor, Kent Meydanı’nda düzenlenen programla şampiyonluk coşkusunu taraftarlarıyla paylaştı
KUTLAMA KENT MEYDANI’NDA
TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off Finali'nde 52 Orduspor'u penaltılar sonucunda mağlup ederek adını TFF 2. Lig’e yazdıran Belediye Derincespor Kulübü, şampiyonluğu kutladı. Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde üstü açık araba ve konvoyla başlayan kutlama programı ile futbolcular, Kent Meydanı’na gelene kadar Derincelileri selamladı. Sarı lacivertli ekibin Derince Kent Meydanı’na gelmesi ile coşkunun en üst seviyeye çıktığı şampiyonluk kutlamalarında kurban kesildi ve dualar edildi. Kent Meydanı’nda gerçekleşen kutlama programı Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Murat Subaşı, 2. Başkan Erdinç Şehit, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Grup Anka’nın takım için seslendirdiği marşların hep bir ağızdan okunduğu programda şampiyonluk konuşmaları da yapıldı.
KUPA DERİNCE’YE ARMAĞAN
Programda ilk konuşmayı yapan Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Murat Subaşı, “Biz Derinceliler adına bu kupanın mücadelesini verdik. Allah da bize nasip etti. Büyük bütçeli il takımların içinde kazandığımız bu kupayı tüm Derincelilere armağan ediyoruz. Ben vermiş oldukları destek dolayısıyla Belediye Başkanımız Zeki Aygün ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Derinceliler bize güvendi, desteklerini esirgemedi. Herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Kulüp Başkanı Murat Subaşı’nın ardından bir konuşma yapan 2. Başkan Erdinç Şehit, “Burada olmak çok güzel, bu çok önemli bir hikaye. Benim hayatımda Derincespor Kulübü’nün yeri bir başka. Bu hikayede bundan sonra da bütün ilçe halkı ve belediye başkanımızla birlikte güzel şeyler göreceğiz. Derincespor bundan sonra yere daha sağlam basacak, kulübümüzden Derinceli yeni futbolcular çıkaracak” dedi.
BAŞKAN AYGÜN VE KAYMAKAM DALLI
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada, şampiyonlukla taçlanan sezonda emeği geçenleri gönülden tebrik ettiğini belirterek “Bu başarıyı sağlayan camia içerisindeki en önemli faktörlerden biri olan futbolcularımız öncelikle onları tebrik ediyorum. 4 yıldan beri kamu olarak taşımaya çalıştığımız takımımızı bugün özel sektörün devralması önemliydi. Profesyonel futbolu yönetmek kamunun işi değil. Ben buradan bu takımda katkısı olan yönetici arkadaşlarımıza, sivil toplum örgütleri ve tüm Derince halkına, kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. 3. Lig’de gösterilen başarıyı inşallah önümüzdeki sezon 2. Lig’de de göstereceğiz. Bundan eminiz, çünkü kulübün emin ellerde olduğunu görüyoruz.” dedi. Derince Kaymakamı Meftun Dallı da sarı lacivertli camiayı gönülden kutladığını belirterek, Derince’ye 2. Lig’in yakışacağını ifade etti. Konuşmaların ardından futbolcuların sahneye davet edildiği kutlama programında şampiyonluk kupası bir kez daha coşkuyla havaya kaldırıldı.
.gif)
Spor, 20 Haziran 2023 11:20
Yorumlar (0)
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
