Derince’de şampiyonluk coşkusu
Spor, 20 Haziran 2023 04:13Play-Off şampiyonu olarak TFF 2. Lig’e yükselen Belediye Derincespor, Kent Meydanı’nda düzenlenen programla şampiyonluk coşkusunu taraftarlarıyla paylaştı
KUTLAMA KENT MEYDANI’NDA
TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off Finali'nde 52 Orduspor'u penaltılar sonucunda mağlup ederek adını TFF 2. Lig’e yazdıran Belediye Derincespor Kulübü, şampiyonluğu kutladı. Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde üstü açık araba ve konvoyla başlayan kutlama programı ile futbolcular, Kent Meydanı’na gelene kadar Derincelileri selamladı. Sarı lacivertli ekibin Derince Kent Meydanı’na gelmesi ile coşkunun en üst seviyeye çıktığı şampiyonluk kutlamalarında kurban kesildi ve dualar edildi. Kent Meydanı’nda gerçekleşen kutlama programı Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Murat Subaşı, 2. Başkan Erdinç Şehit, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Grup Anka’nın takım için seslendirdiği marşların hep bir ağızdan okunduğu programda şampiyonluk konuşmaları da yapıldı.
KUPA DERİNCE’YE ARMAĞAN
Programda ilk konuşmayı yapan Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Murat Subaşı, “Biz Derinceliler adına bu kupanın mücadelesini verdik. Allah da bize nasip etti. Büyük bütçeli il takımların içinde kazandığımız bu kupayı tüm Derincelilere armağan ediyoruz. Ben vermiş oldukları destek dolayısıyla Belediye Başkanımız Zeki Aygün ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Derinceliler bize güvendi, desteklerini esirgemedi. Herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Kulüp Başkanı Murat Subaşı’nın ardından bir konuşma yapan 2. Başkan Erdinç Şehit, “Burada olmak çok güzel, bu çok önemli bir hikaye. Benim hayatımda Derincespor Kulübü’nün yeri bir başka. Bu hikayede bundan sonra da bütün ilçe halkı ve belediye başkanımızla birlikte güzel şeyler göreceğiz. Derincespor bundan sonra yere daha sağlam basacak, kulübümüzden Derinceli yeni futbolcular çıkaracak” dedi.
BAŞKAN AYGÜN VE KAYMAKAM DALLI
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada, şampiyonlukla taçlanan sezonda emeği geçenleri gönülden tebrik ettiğini belirterek “Bu başarıyı sağlayan camia içerisindeki en önemli faktörlerden biri olan futbolcularımız öncelikle onları tebrik ediyorum. 4 yıldan beri kamu olarak taşımaya çalıştığımız takımımızı bugün özel sektörün devralması önemliydi. Profesyonel futbolu yönetmek kamunun işi değil. Ben buradan bu takımda katkısı olan yönetici arkadaşlarımıza, sivil toplum örgütleri ve tüm Derince halkına, kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. 3. Lig’de gösterilen başarıyı inşallah önümüzdeki sezon 2. Lig’de de göstereceğiz. Bundan eminiz, çünkü kulübün emin ellerde olduğunu görüyoruz.” dedi. Derince Kaymakamı Meftun Dallı da sarı lacivertli camiayı gönülden kutladığını belirterek, Derince’ye 2. Lig’in yakışacağını ifade etti. Konuşmaların ardından futbolcuların sahneye davet edildiği kutlama programında şampiyonluk kupası bir kez daha coşkuyla havaya kaldırıldı.
.gif)
Spor, 20 Haziran 2023 04:13
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
