Posco’nun CEO’sundan Başkan Büyükakın’a ziyaret
İş Dünyası, 15 Haziran 2023 01:19Başkan Büyükakın, görevine kısa bir süre önce başlayan Posco CEO’su Jongduk Suh ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Asım Kibar OSB’de kurulan ve ilk yatırım maliyeti yaklaşık 350 milyon dolar olarak gerçekleşen tesiste yıllık 300 bin ton üretim kapasitesi ve doğrudan 500 personel ile 2013 yılında üretime başlayan Posco Assan Tst heyetini makamında konuk etti. Görevine kısa bir süre önce başlayan Posco CEO’su Jongduk Suh ile birlikte İş Destek Birimleri Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Özdemir, Grup Müdürü Soonyeol Hwang, Kurumsal İletişim Müdürü Emrah Çamur ile birlikte İdari İşler Uzmanı Büşra Yetişen ziyarette hazır bulunan isimlerdi.
“TARİHE DAYALI İLİŞKİLERİMİZ VE ORTAK DEĞERLERİMİZ VAR”
Kibar Holding ve Posco İnternational ortaklığıyla 2011 yılında kurulan Posco Assan Tst CEO’su Jongduk Suh, yüksek kalitede paslanmaz çelik üretimi yaparak müşterilerine en hızlı şekilde servis imkânını sunmayı ve müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmayı hedeflediklerini dile getirdi. Tanışma ziyareti kapsamında geçen buluşmada, yeni görevinde CEO Suh’a başarılar dileyen Başkan Büyükakın, “Tarihe dayalı ilişkilerimiz ve ortak değerlerimiz var. Kocaeli, ülkemizin sanayi kenti olarak bilinir. Ancak doğa güzellikleriyle de iç içe olan bir şehirdir. Sizlerin de bildiği üzere ihracat noktasında Kocaeli ülkemizde ikinci sırada olan bir şehirdir” ifadelerini sarf etti.
“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”
Posco Assan Tst CEO’su Jongduk Suh ise “Posco firmasında 20. yılımı tamamlayacağım. Türkiye’yi ve Kocaeli’ni çok seviyorum. Üretim, istihdam ve ihracat dışında sosyal sorumluluk projelerine de çok önem veriyoruz. Bizleri bugün konuk ettiğiniz için sizlere de çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Başkan Büyükakın ayrıca, istihdam odaklı olan USTAM projesi hakkında Posco heyetine de bilgi aktardı. Görüşme karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
.gif)
İş Dünyası, 15 Haziran 2023 01:19
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
