Başkan Büyükakın: Ormanya’da her ay 500 bin misafirimizi konuk ediyoruz
Gündem, 09 Haziran 2023 04:33Başkan Büyükakın, “Ormanya’da yurtiçi ve yurtdışından gelen ziyaretçilerle tanışmak, memnuniyetlerini görmek bizlere büyük bir keyif ve mutluluk veriyor dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin turizmde marka değeri olan Ormanya, her yıl milyonlarca doğaseverin uğrak noktası oluyor. Her yaştan misafiriyle dolan ve taşan Ormanya, Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı olarak misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Gerek Kocaeli gerekse il dışı ve uluslararası konuklarıyla ziyaretçi rekorları kıran Ormanya, çocukların ve gençlerin ilgi odağında. Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya’nın keyfini çıkaran misafirleriyle selamlaşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Burada gerek şehrimizden gerekse yurtiçi ve yurtdışından gelen ziyaretçilerle tanışmak, memnuniyetlerini görmek bizlere büyük bir keyif ve mutluluk veriyor. Ormanya’da her ay 500 bin misafirimizi konuk ediyoruz” açıklamasını yaptı.
ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU
Yemyeşil doğası, zengin doğal güzellikleri, dinlendirici atmosferi ve birbirinden farklı etkinlikleriyle doğaseverlere unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam eden Ormanya’nın misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, yaz tatili yaklaşırken yılsonu etkinlikleri için Ormanya’yı tercih eden öğrencilerle ve öğretmenleriyle selamlaştı. Çocukların mutluluğuna ortak olan Başkan Büyükakın’a, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz da eşlik etti.
“KOCAELİ’Nİ İNŞA VE İHYA ETME ÇABASINDAYIZ”
Mesire Alanı’nda piknik yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Büyükakın, Kocaeli’de yaşayan her bir vatandaşın hayat kalitesini yükseltecek yatırımlara devam edilmesine dikkat çekerek, “Biz şehrimizi, kadınından gencine, çocuğundan büyüğüne tüm hemşerilerimizle Mutlu Şehir Kocaeli’ni inşa ve ihya etme çabasındayız. Bunu da eserlerimizle, hizmetlerimizle ve yatırımlarımızla yapıyoruz, yapacağız” dedi. Ziyaret Ormanya’ya gelen misafirlerle çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.
.gif)
Gündem, 09 Haziran 2023 04:33
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
