AKP’li başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e yalancı dedi
Siyaset, 08 Haziran 2023 13:13AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş'tan Hürriyet'in iddialarına yalanlama geldi. Başkan Tutuş, “Sosyal tesis yapacaktım ancak yetki vermediler' dediği arazilerin satış yetkisi, CHP dahil olmak üzere tüm partilerin ve grupların oy birliği ile kendisine verilmiş ve bu yerlerin satışları dahi yapılmıştır" dedi.
AKP İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kapla Hürriyet’in bugün yaptığı basın açıklamasında AK Partili Meclis üyelerinin mecliste onay vermemeleri nedeniyle satılamadığını dile getirdiği araziler çoktan satıldı’ dedi.
"5 YILDIR OLDUĞU GİBİ"
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’un yazılı açıklamasının içeriği şöyle: " CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün yaptığı basın toplantısında; Belediyemize ait bir araziye sosyal tesis yapmak için, farklı bazı parsellerin satışını talep ettiğini ancak bu satışlara meclisten yetki alamadığı için sosyal tesis yapmaktan vazgeçmek zorunda kaldığını ifade etmiştir. 5 yıldır olduğu gibi, bugün bir kez daha hem kendisi adına hem de İzmitli hemşerilerimizin beklentileri adına çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
‘SÜREKLİ YALAN!’
Hiçbir şey elde edemeyeceğini bilmesine rağmen, en azından kendi taraftarlarını elinde tutabilmek ve hatta kandırabilmek adına seçilmiş bir belediye başkanının bu kadar açık seçik ve sürekli yalan beyanatlarla toplumu yanıltmasını ve yönlendirme gayretini şiddetle kınıyoruz” ifadelerini kullandı.
‘HEMȘERİLERİMİZİN AKLIYLA ALAY EDİYOR'
Tutuş açıklamalarının devamında, “Bahsetmiş olduğu, sosyal tesis yapacaktım ancak yetki vermediler dediği arazilerin satış yetkisi, CHP dahil olmak üzere tüm partilerin ve grupların oy birliği ile kendisine verilmiş ve bu yerlerin satışları dahi yapılmıştır. İlgili meclis toplantısı, karar ve oylaması ekteki videoda mevcuttur. Son olarak kendisini, İzmitli hemşehrilerimizin aklıyla alay etmekten, toplumu germe ve kavga ortamı oluşturma gayretlerinden vazgeçmeye davet ediyoruz” diye konuştu.
Siyaset, 08 Haziran 2023 13:13
Yorumlar (0)
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
