AKP’li başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e yalancı dedi
Siyaset, 08 Haziran 2023 06:20AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş'tan Hürriyet'in iddialarına yalanlama geldi. Başkan Tutuş, “Sosyal tesis yapacaktım ancak yetki vermediler' dediği arazilerin satış yetkisi, CHP dahil olmak üzere tüm partilerin ve grupların oy birliği ile kendisine verilmiş ve bu yerlerin satışları dahi yapılmıştır" dedi.
AKP İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kapla Hürriyet’in bugün yaptığı basın açıklamasında AK Partili Meclis üyelerinin mecliste onay vermemeleri nedeniyle satılamadığını dile getirdiği araziler çoktan satıldı’ dedi.
"5 YILDIR OLDUĞU GİBİ"
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’un yazılı açıklamasının içeriği şöyle: " CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün yaptığı basın toplantısında; Belediyemize ait bir araziye sosyal tesis yapmak için, farklı bazı parsellerin satışını talep ettiğini ancak bu satışlara meclisten yetki alamadığı için sosyal tesis yapmaktan vazgeçmek zorunda kaldığını ifade etmiştir. 5 yıldır olduğu gibi, bugün bir kez daha hem kendisi adına hem de İzmitli hemşerilerimizin beklentileri adına çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
‘SÜREKLİ YALAN!’
Hiçbir şey elde edemeyeceğini bilmesine rağmen, en azından kendi taraftarlarını elinde tutabilmek ve hatta kandırabilmek adına seçilmiş bir belediye başkanının bu kadar açık seçik ve sürekli yalan beyanatlarla toplumu yanıltmasını ve yönlendirme gayretini şiddetle kınıyoruz” ifadelerini kullandı.
‘HEMȘERİLERİMİZİN AKLIYLA ALAY EDİYOR'
Tutuş açıklamalarının devamında, “Bahsetmiş olduğu, sosyal tesis yapacaktım ancak yetki vermediler dediği arazilerin satış yetkisi, CHP dahil olmak üzere tüm partilerin ve grupların oy birliği ile kendisine verilmiş ve bu yerlerin satışları dahi yapılmıştır. İlgili meclis toplantısı, karar ve oylaması ekteki videoda mevcuttur. Son olarak kendisini, İzmitli hemşehrilerimizin aklıyla alay etmekten, toplumu germe ve kavga ortamı oluşturma gayretlerinden vazgeçmeye davet ediyoruz” diye konuştu.
Siyaset, 08 Haziran 2023 06:20
Yorumlar (0)
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
