GÖLMEK’ten muhteşem yılsonu sergisi
Gündem, 06 Haziran 2023 14:11Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme El Beceri ve Hobi Kursları (GÖLMEK) kursiyerlerinin yıl boyunca emek vererek hazırladığı binlerce el yapımı ürün, Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı'nda düzenlenen yılsonu sergisi ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Gölcük Belediyesi'nin Meslek Edindirme El Beceri ve Hobi Kursları (GÖLMEK), meslek sahibi olmayı hedefleyen veya el becerilerini geliştirmek isteyen bireylere eğitim imkanı sunuyor. Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde iş birliğinde GÖLMEK’in 17 kurs merkezinde, 1432 kursiyerin ürettiği el emeği göz nuru binlerce eserden oluşan muhteşem yılsonu sergisi, Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda geniş katılımla açıldı.
TARİHİ YAPIDAKİ SERGİYE YOĞUN İLGİ
Açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve eşi Türkan Sezer, Önceki dönem Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Caferi Tayyar Mert, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmettin Türkmen, kurs eğitmenleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
GÖLMEK’LE YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYORLAR
Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı'nda düzenlenen serginin açılışında el emeği ürünleri tek tek inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, birbirinden güzel ürünleri üreten kursiyerleri tebrik etti. Başkan Sezer, yaptığı konuşmada, el emeği ürünlerin önemine vurgu yaparak, kursiyerlerin yeteneklerini sergilemesinden büyük gurur duyduğunu belirtti. GÖLMEK ve Halk Eğitim Merkezi arasındaki işbirliğinin önemini vurgulayan Başkan Sezer, kursların bireylerin yeteneklerini keşfetmelerine ve meslek sahibi olmalarına yardımcı olması yanında; kültürel mirasın geleceğe taşınmasına önemli bir katkı sunduğunu söyledi.
KURSİYERLERİN EMEĞİNİ VE YETENEKLERİ SERGİYE YANSIDI
Sergide, çeşitli alanlarda eğitim gören binlerce kursiyerin; emeğini ve yeteneklerini yansıtan el emeği ürünleri sergilendi. Mefruşat, giyim, el sanatları, resim, cilt bakımı, örgü, iğne oyası, makine nakış, el nakışı, takı tasarım, kırkyama, pastacılık ve moda tasarım gibi farklı branşlarda sergilenen ürünler, ziyaretçilerin ilgisini çekti.
SERGİ 8 HAZİRAN’A KADAR AÇIK KALACAK
Kursiyerlerin el becerilerini sergileme ve toplumla paylaşma fırsatı buldukları sergi 3 gün boyunca açık kalacak. Birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı sergi 8 Haziran günü saat 20.00’a kadar ziyaret edilebilecek.
.gif)
Gündem, 06 Haziran 2023 14:11
Yorumlar (0)
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
