SEDAŞ, 19 Mayıs gençlik enerjisini trafoya yansıttı
Gündem, 18 Mayıs 2023 15:35SEDAŞ, toplumsal konularda farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı “Tuvalimiz Trafolar” projesini 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Darıca’da devam ettirdi.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Darıca’da kutladı. Elektrik trafoları aracılığıyla toplumsal farkındalık yaratmak hedefi ile sürdürülebilir hale getirilen “Tuvalimiz Trafolar” projesi, bu kez 19 Mayıs bayramı etkinlikleri kapsamında Darıca’da gerçekleştirildi. SEDAŞ, bayram coşkusunu Kapalı Pazar önünde yer alan beton köşk tipi trafoya resmederek paylaştı.
Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Darıca’da da renkli görüntülere sahne oldu. SEDAŞ’ın yetenekli genç mühendislere enerji sektöründe deneyim kazanma imkânı sunan "Stargate Yetenek Programı" mezunu SEDAŞlılar, alanında uzman ressamlarla iş birliği içerisinde “Tuvalimiz Trafolar” projesi için fırçalarla trafo boyadı. Bayram coşkusu, kapalı pazar önünde yer alan beton köşk tipi trafoya, genç mühendisler tarafından “Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz” temalı yazı ile resmedildi.
Cumhuriyetin 100. Yılında, “Tuvalimiz Trafolar” projesi ile 19 Mayıs bayramını kutluyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını paylaşan SEDAŞ yetkilileri, “Her yıl coşkuyla kutladığımız 19 Mayıs, hem bir milletin bağımsızlık mücadelesinin sembolü hem de geleceğimizin teminatı, aydınlık yarınlarımızın neferi gençlerimizin bayramıdır. Ulu önderimizin sevdiği, gençlere armağan ettiği bayramımız kutlu olsun. Bu vesile ile bu günleri bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz” şeklinde konuştu.
.gif)
Gündem, 18 Mayıs 2023 15:35
Yorumlar (0)
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
