Başkan Sezer’in Anneler Günü mesajı
Gündem, 14 Mayıs 2023 14:29Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Anneler Günü vesilesiyle yayınladığı mesajında, “Karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakârlığın timsali annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Anneler Günü mesajında, “Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren; sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını çocuklarına adayan, her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan annelerimizin bu müstesna gününü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bizi koşulsuz seven annelerimiz, bizim için dünyanın en kıymetli varlıklarıdır. Anne sevgisini kalplerinde yaşatabilenler için aslında; bir gün değil, yılın her günü Anneler Günü'dür.
Bizim inancımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal makamlarından biridir. Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.), “Cennet, annelerin ayakların altındadır” diyerek, anneliğin ne kadar kutsal olduğunu açıkça ifade etmiştir.
Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini benimsemek, hepimize düşen en büyük vazife ve sorumluluktur.
Annelerimizden dünyaya geldiğimiz andan itibaren hissederek ve yaşayarak öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca bize yol gösteren ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerimizdir.
Bu düşüncelerle; başta başımın tacı annem, iki çocuğumun annesi sevgili eşim ve muhterem kayınvalidem olmak üzere; bizleri güçlü kılan yüce varlıklarımız annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin kıymetli annelerinin ve bir yanı doktor olup çözüm arayan, bir yanı hemşire olup evladının tüm bakımını yapan, bir yanı eğitimci olup bir kelimesi, bir adımı için yıllarını harcayan engelli çocuklarımızın kıymetli annelerinin ellerinden öpüyor, sağlıklı uzun bir ömür, ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle anıyorum” dedi.
Gündem, 14 Mayıs 2023 14:29
Yorumlar (0)
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
