Bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz
Siyaset, 10 Mayıs 2023 02:26Çanakkale'de halka seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kürsüde eline süpürge alıp "Özellikle kadınlara sesleniyorum. Bu seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz." dedi.
Seçimlere 96 saat kaldı, siyaset gündeminde tansiyon yüksek…
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale’de halka seslendi. Mitinge katılan kadınların elindeki süpürgeleri gören Akşener süpürgelerden birini eline alarak “Bu seçimde özellikle kadınlara sesleniyorum. Bu seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz.” dedi.
SAMİMİYETLE SÖYLÜYORUM KAFAYI KIRDILAR”
Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:
* Bizi aşağılayan bir zihniyet iş başında. Bıkmadılar kadınları aşağılamaktan. Recep beyin İstanbul’daki mitinginde ‘Karı gibi mutfaktan çıkmayan’ diyor.
* Mutfakta yemek pişiren, çoluğunu çocuğunu doyuran, 1 kilo kıymadan 6, 7 yemek yapmaya çalışan kadınlar aşağılanıyor. Peki ulan sizi doğuran kim, kadın değil mi? Samimiyetle söylüyorum kafayı kırdılar.
* Çanakkale geçilmez dediniz tarih yazdınız tarihi değiştirdiniz siz. Kadınlar hiç olmadığı kadar bu dönemde hakarete uğradı. Günlük hayatın her safhasında uğruyoruz çünkü öyle bir zihniyet yönetiyor.
* Sayın Kılıçdaroğlu’nun mutfaktan yaptığı videoları küçümsemek için yine kadınlar kullanıldı ezildi. ‘Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil arı gibi çalışan lider istiyoruz’ diyorlar. Çünkü kadına kötü davrananın yanına kar kaldı hep.
* Önce ‘Başı açık kadın kiralık eve benzer dedi. Ne oldu hiçbir şey. Sonra Rize belediye başkanı ‘Ya ne gerek var çözüm sürecine, alalım birer Kürt kadınını çözelim bu sorunu’ dedi. Bütün pis şakalar bizim üzerimizden. Ulan saygısızlar sizi doğuran kim saygısız herifler!
* ‘Allahsız kitapsız ezansız’ diyorlar. Recep Bey ipin ucunu kaçırdı hiç normal değil. Bir de Yıldırım var İstiklal Marşı’nı kağıttan okuyamadı çakma milliyetçiler.
* Hepimizi bir şeyci yaptılar iftiracılar. Ben hem PKK’lıymışım hem Faili meçhulcü. Gerçekten kafayı yediler. Bu kafayı kırmış arkadaşlar bunları konuşarak 5-10 maaş alanları konuşmamızı istemiyorlar. Asıl meselenin konuşulmasını engellemek için bizi birbirimize kırdırmaya çalışıyorlar.
* 3 yıldır sizi dinliyorum dertlerinize çözüm üretiyoruz. Siyasetçinin amacı budur. Patron olan sizsiniz talep eden değil bizi hangi parti olursa olsun hizmet vizyonumuzla projelerimizle değerlendirmeniz gerek. Ama bu ucube sistemi elde tutmak için her şeyi yapmaya çalışıyorlar.
*Bu seçim bu ucube sistemin gitmesi için son seçim. Asayişten sorumlu muhterem diyor ki biz seçimi kazanırsak erkek ile erkeğin evliliğini serbest bırakacakmışız; ya kafayı yediler.
* Biz kazanırsak şampanya patlatacakmışız onlar kazanırsa secdeye gideceklermiş. Sizin o kara alnınızla mı secdeye gideceksiniz. 10 maaşla insan çalıştırıyorsunuz hak yiyorsunuz haramın dibine inmişsiniz.
* Bak Çanakkale’ye el uzatmadınız. Çanakkale’nin gençleri umutsuz, kadınları çocukları için üzgün. Üreten şehir olmasına rağmen Çanakkale dibe vurmuş halde.
* Sizin alınlarınız kapkara haramzadeler. Bir yüzükle çıkıp gemiciklerin dibine vurdular. Baksanıza haramzadelere.
* AKP’li kardeşlerime sesleniyorum saygı duyuyorum ama bu seçimde mutlaka Kılıçdaroğlu’na ve İYİ Parti’ye oy verin. Bu son seçim Erdoğan’ın son seçimi. İYİ Parti’ye oy verin güçlü parlamenter sisteme verin. Bu seçimi Millet İttifakı olarak alacağız ben de Başbakan olacağım. Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e.
Siyaset, 10 Mayıs 2023 02:26
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
