Bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz
Siyaset, 10 Mayıs 2023 15:49Çanakkale'de halka seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kürsüde eline süpürge alıp "Özellikle kadınlara sesleniyorum. Bu seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz." dedi.
Seçimlere 96 saat kaldı, siyaset gündeminde tansiyon yüksek…
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale’de halka seslendi. Mitinge katılan kadınların elindeki süpürgeleri gören Akşener süpürgelerden birini eline alarak “Bu seçimde özellikle kadınlara sesleniyorum. Bu seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz.” dedi.
SAMİMİYETLE SÖYLÜYORUM KAFAYI KIRDILAR”
Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:
* Bizi aşağılayan bir zihniyet iş başında. Bıkmadılar kadınları aşağılamaktan. Recep beyin İstanbul’daki mitinginde ‘Karı gibi mutfaktan çıkmayan’ diyor.
* Mutfakta yemek pişiren, çoluğunu çocuğunu doyuran, 1 kilo kıymadan 6, 7 yemek yapmaya çalışan kadınlar aşağılanıyor. Peki ulan sizi doğuran kim, kadın değil mi? Samimiyetle söylüyorum kafayı kırdılar.
* Çanakkale geçilmez dediniz tarih yazdınız tarihi değiştirdiniz siz. Kadınlar hiç olmadığı kadar bu dönemde hakarete uğradı. Günlük hayatın her safhasında uğruyoruz çünkü öyle bir zihniyet yönetiyor.
* Sayın Kılıçdaroğlu’nun mutfaktan yaptığı videoları küçümsemek için yine kadınlar kullanıldı ezildi. ‘Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil arı gibi çalışan lider istiyoruz’ diyorlar. Çünkü kadına kötü davrananın yanına kar kaldı hep.
* Önce ‘Başı açık kadın kiralık eve benzer dedi. Ne oldu hiçbir şey. Sonra Rize belediye başkanı ‘Ya ne gerek var çözüm sürecine, alalım birer Kürt kadınını çözelim bu sorunu’ dedi. Bütün pis şakalar bizim üzerimizden. Ulan saygısızlar sizi doğuran kim saygısız herifler!
* ‘Allahsız kitapsız ezansız’ diyorlar. Recep Bey ipin ucunu kaçırdı hiç normal değil. Bir de Yıldırım var İstiklal Marşı’nı kağıttan okuyamadı çakma milliyetçiler.
* Hepimizi bir şeyci yaptılar iftiracılar. Ben hem PKK’lıymışım hem Faili meçhulcü. Gerçekten kafayı yediler. Bu kafayı kırmış arkadaşlar bunları konuşarak 5-10 maaş alanları konuşmamızı istemiyorlar. Asıl meselenin konuşulmasını engellemek için bizi birbirimize kırdırmaya çalışıyorlar.
* 3 yıldır sizi dinliyorum dertlerinize çözüm üretiyoruz. Siyasetçinin amacı budur. Patron olan sizsiniz talep eden değil bizi hangi parti olursa olsun hizmet vizyonumuzla projelerimizle değerlendirmeniz gerek. Ama bu ucube sistemi elde tutmak için her şeyi yapmaya çalışıyorlar.
*Bu seçim bu ucube sistemin gitmesi için son seçim. Asayişten sorumlu muhterem diyor ki biz seçimi kazanırsak erkek ile erkeğin evliliğini serbest bırakacakmışız; ya kafayı yediler.
* Biz kazanırsak şampanya patlatacakmışız onlar kazanırsa secdeye gideceklermiş. Sizin o kara alnınızla mı secdeye gideceksiniz. 10 maaşla insan çalıştırıyorsunuz hak yiyorsunuz haramın dibine inmişsiniz.
* Bak Çanakkale’ye el uzatmadınız. Çanakkale’nin gençleri umutsuz, kadınları çocukları için üzgün. Üreten şehir olmasına rağmen Çanakkale dibe vurmuş halde.
* Sizin alınlarınız kapkara haramzadeler. Bir yüzükle çıkıp gemiciklerin dibine vurdular. Baksanıza haramzadelere.
* AKP’li kardeşlerime sesleniyorum saygı duyuyorum ama bu seçimde mutlaka Kılıçdaroğlu’na ve İYİ Parti’ye oy verin. Bu son seçim Erdoğan’ın son seçimi. İYİ Parti’ye oy verin güçlü parlamenter sisteme verin. Bu seçimi Millet İttifakı olarak alacağız ben de Başbakan olacağım. Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e.
Siyaset, 10 Mayıs 2023 15:49
Yorumlar (0)
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
