İYİ Partili Türkkan Körfez’in köylerini karış karış gezdi
Siyaset, 09 Mayıs 2023 00:58Seçime çok az bir zaman kala İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve 28.Dönem Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, dur durak bilmiyor. Türkkan hafta sonu Körfez’deydi. Körfez’in köylerini karış karış gezen Türkkan, hem muhtarlardan sorunlarla ilgili bilgi aldı, hem de ziyaretler gerçekleştirdi.
Belen Köyü’nde köylülerle bir araya gelen Türkkan, Muhtar Muammer Yavuz’dan köyün sıkıntılarını dinledi, partisinin politikalarını anlattı.
Karayakuplu Köyü’nde de köylülerle sohbet eden Türkkan, köyün sorunlarıyla ile ilgili bilgi aldı, çözümlerin nasıl olacağına dair bilgi verdi. Türkkan, Sevindikli Köyü’nde köy sakinleri ve esnafla sohbet etti.
Her zaman köylere ayrı önem veren Türkkan’ın bir sonraki durağı Kutluca Köyü’ydü. Burada Köy Muhtarı Engin Öztürk’le köylerin elinden alınan hakları ile ilgili konuşan Türkkan, yeni dönemde de bu sıkıntıları Meclis’e taşıyacağına dair söz verdi.
KUTLUCA’DA TAZİYE ZİYARETİ
İYİ Partili Türkkan Kutluca’da taziye ziyaretine gitmeyi de ihmal etmedi. Hayatını kaybeden Necdet Toplu’nun oğlu Mustafa Toplu’ya başsağlığı dileklerini iletti.
.gif)
ALİHOCALAR-DİKENLİ-CUMA-OSMANLI-ŞEMSETTİN KÖYLERİ’NDE PARTİSİNİN KÖYLER VE KÖYLÜLERİN SORUNLARINA DAİR POLİTİKALARINI ANLATTI
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın sonraki güzergahında Alihocalar, Dikenli, Cuma, Osmanlı ve Şemsettin Köyleri vardı. Alihocalar Köyü’nde köy sakinleriyle Türkkan’ın sohbetinde; taşımalı eğitimden, köy okullarının kapatılmasına kadar birçok sorun konuşuldu. Bu konularda çözüm önerilerinin ne olduğunu anlatan Türkkan, köylerin tüzel kişiliklerini iade edeceklerine de vurgu yaptı.
Dikenli Köyü’nde Muhtar Aydın Bekler ile de yine köyün sorunları konuşuldu. Türkkan burada Hıdırellez Şenlikleri’ne de katıldı. Dikenli Köyü’nde Hıdırellez etkinliğiyle aynı güne denk gelen nişan töreninde de genç çifte mutluluklar diledi.
Körfez’in Cuma Köyü Anadolu mimarisini barındırması ile bilinir. Türkkan burada köylülerle bu değere sahip çıkmanın önemini ve köy tüzel kişiliklerinin önemi hakkında sohbet etti. Türkkan, Osmanlı Köyü’nde de köyün kadınlarıyla sohbet etti.
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın köylerdeki son durağı Şemsettin Köyü’ydü. Muhtar Naci Mızrak ve köy sakinleriyle köye ait taşınmazlara Büyükşehir Yasası’yla nasıl el konulduğunu konuşan Türkkan, bitirilen tarım ve seçim gündemi ile ilgili de konuştu. Partisinin çözüm önerilerini anlattı. Türkkan’ın köy ziyaretlerine İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, Parti Yönetimi, Milletvekili Adayları Gökçe Nesli Kondu ve Seda Büyükkara da eşlik etti.
Siyaset, 09 Mayıs 2023 00:58
Yorumlar (0)
ÇAYKUR fiyatları güncelledi
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
