Derince, Yıldızlı’yı bağrına bastı
Siyaset, 07 Mayıs 2023 12:23Aday gösterildiği günden beri sahadan ayrılmayan CHP Milletvekili Adayı Harun Yıldızlı, dün de Derince ilçede çalışmalarını sürdürdü. Hemşeri dernekleri ve esnafları gezen Yıldızlı’yı Derinceliler bağrına bastı
CHP Milletvekili adayı Harun Özgür Yıldızlı, adaylığı açıklandığı günden beri sahadan ayrılmıyor. Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Yıldızlı’nın dünkü adresi ise Derince ilçe oldu. İlk olarak Kocaeli Erzurumlular Derneği’ni ziyaret eden Yıldızlı’ya Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve İlçe Başkanı Atasoy Bilgin de eşlik etti. Programda ayrıca CHP Milletvekili adayı Hasan Bitmez da hazır bulundu. Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve dernek üyeleri Yıldızlı ve ekibini kalabalık bir şekilde karşıladı.
“EKONOMİYİ BATIRDILAR”
Erzurumlular’ın kendilerine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Milletvekili adayı Harun Özgür Yıldızlı, Cumhur İttifakı’nın temsilcilerinin ayrıştırıcı dilinden yakınarak, “Bizim partimiz savaş meydanlarında kurulan bir partidir. Bizim bayrak ve vatan sevgimizi kimse sorgulayamaz. Cumhur İttifakı temsilcileri projelerini açıklamak yerine bize ağır ithamlarda bulunuyorlar. Çünkü yapacak bir şeyleri yok. Ekonomiyi batırdılar” dedi.
DERİNCE KAN KAYBEDİYOR”
Derince ilçenin sürekli olarak kan kaybettiğini de belirten Yıldızlı, “Emniyet müdürlüğü taşındı, hastane taşındı, stadyum taşındı. İnsanlar hastane için saatlerce yol gitmek zorunda kalacaklar. Bu ilçeyi köye çevirdiler. Liman bölgesine gidiyorsunuz, oradaki kamyoncular kan ağlıyor. Esnaf kan ağlıyor. Bizim iktidarımızda tüm bu sorunları çözeceğiz” diye konuştu.
.gif)
“EN KOLAY BANA ULAŞIRSINIZ”
Sonrasında Artvinliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne geçen Yıldızlı ve CHP’liler, burada da Dernek Başkanı Binali Budağ ve üyeler tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. İlçe başkanı ve dernek başkanının konuşması sonrası sözü olan Yıldızlı, “En kolay ulaşacağınız vekil ben olacağım. İçinizden birimiyim. Sizin derdiniz benim derdimdi. Artık ülkeye baharı getirmenin zamanı geldi. Hepinizin desteğini istiyorum” şeklinde konuştu.
“GENÇLER YURT DIŞINA KAÇMAYACAK”
Ülke ekonomisinin çökme noktasına geldiğinin de altını çizen Yıldızlı, son olarak şunları söyledi: “Anneler çocuklarının beslenme çantasına bir tost, bir meyve suyu koyamaz durumda. Geçlerimiz, doktorlarımız, mühendislerimiz yurt dışına gidiyor. Yoğun bir beyin göçü yaşıyoruz. Biz iktidara geldiğimiz bu akışı geriye çevireceğiz.
“
ÇOCUKLAR YATAĞA AÇ GİRMEYECEK”
Seçildiğimizin ilk gününde mecliste yolsuzlukları araştırma komisyonu kuracağız. Kan satan, çadır satan Kızılay başkanları artık olmayacak. Liyakatsiz kadrolar devletten el çektirilecek. Bu ülkede artık çocuklar yatağa aç girmeyecek.” Yıldızlı ve ekibi daha sonra esnaf ziyaretlerine devam etti. Son olarak 60 Evler Mahallesi’ne de uğrayan Harun Yıldızlı’yı burada da kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.
Siyaset, 07 Mayıs 2023 12:23
Yorumlar (0)
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
