Artut, Dilovası’nda çalmadık kapı bırakmıyor
Siyaset, 05 Mayıs 2023 19:09AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut, Dilovası’nda KOMEK’i ziyaret ederek el emeği ürünler üreten kursiyerlerle bir araya geldi. Kursiyerlerle sohbet eden Artut, Dilovası’nı karış karış gezerek vatandaşlarla kucaklaştı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını Dilovası ilçesinde sürdürdü. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve teşkilat yöneticileriyle Dilovası’nda çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Artut, Dilovası’nda yaşayan vatandaşların büyük desteği ile karşılandı. Dilovası’nda hanelere konuk olan Milletvekili Adayı Gülay Atut, KOMEK’i ziyaret ederek kursiyer kadınlarla sohbet ederek, kadınların ürettiği el emeği ürünleri inceledi.
“HER ALANDA KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ”
AK Parti’nin kadınlara ayrı bir değer verdiğini ve her alanda kadınlara destek olduğunu ifade eden Milletvekili Adayı Gülay Artut, “Kadınların işgücüne katılımını yüzde 40’ın üzerine çıkaracak, istihdam oranını yüzde 35’in üzerine yükselteceğiz. Kadınların çalışma hayatına girişini kolaylaştıracak ve kadın istihdamını teşvik edecek düzenlemeler yoluyla esnek çalışma olanaklarını artıracak, kadın kooperatiflerini güçlendirecek, çocuk bakım hizmetleri ve ihtiyaca göre belirlenmiş mesleki eğitim programları hayata geçireceğiz. Kadın girişimciliğinin artırılması konusunda kadınların finansman kaynaklarına erişimini artıracağız. 2002 Genel Seçimlerinde TBMM’deki kadın milletvekili sayısı 24, kadın temsil oranı yüzde 4,4 iken; 2018 Genel Seçimlerinde bu sayı 104’e, temsil oranı ise yüzde 17,45’e yükselmiştir. TBMM bünyesinde Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunun kurulmasına öncülük ederek etkili bir şekilde çalışmasını sağladık. Her alanda ve düzeyde kadın temsilini artıracak, kadınların karar alma mekanizmalarına aktif katılımını teşvik edeceğiz. AK Parti Kocaeli listelerinde şuanda 4 kadın adayımız var. AK Parti her zaman kadınlara ayrı bir değer vermiştir. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra Türkiye Yüzyılı’nı da kadınlar ile birlikte inşa edeceğiz” dedi.
.gif)
Siyaset, 05 Mayıs 2023 19:09
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
