Katırcıoğlu: Körfezimiz akvaryum olacak
Siyaset, 03 Mayıs 2023 14:01AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, İzmit’te vapur gezisinde kadınlarla bir araya geldi. İzmit Körfezi’nde başlatılan dip temizliği projesinden bahseden Katırcıoğlu, “Körfezimiz akvaryum olacak” dedi.
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, vapur gezisinde kadınlarla bir araya geldi. Katırcıoğlu, gezide çay ve simit eşliğinde kadınlarla sohbet ederek sorularını yanıtladı. AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Teşkilatı üyelerinin de katıldığı birlikte Katırcıoğlu, Türkiye Yüzyılı vizyonunu ile hayata geçirilecek yatırımları anlatarak ve gerçekleştirilecek hedefler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.
İZMİT KÖRFEZİ YENİDEN HAYAT BULDU
Yıllar önce kokudan yanına yaklaşılmayan İzmit Körfezi’nin yapılan çalışmalar ile yeniden hayat bulduğunu söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, “AK Parti iktidarı öncesinde adeta can çekişen İzmit Körfezi’nden geçerken kokudan burnumuzu kapatmak zorunda kalıyorduk. İnşa edilen arıtma tesisleri, temizlik çalışmaları ve havadan deniz kontrol uçağı ile yapılan denetimlerle İzmit Körfezi yeniden hayat buldu. Şükürler olsun ki doğal dengenin yeniden kurulduğu İzmit Körfezi’nde bugün gönül rahatlığı ile gezip hem denizin hem de doğanın tadını çıkartıyoruz” dedi.
KÖRFEZİN DİRİLİŞİNE VESİLE OLACAK PROJE
İzmit Körfezi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması başlatıldığını söyleyen Katırcıoğlu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlıkları tamamlanan İzmit Körfezi Doğu Baseni Dip Çamuru Temizleme, Susuzlaştırma ve Bertaraf Projesi'nde körfezden ilk çamur çekimi yapıldı. Kocaeli'nin geleceği ve Marmara'mız için çok önemli bir proje. Bu çalışmayla dibinde onlarca yıl birikmiş 8 milyon ton çamurdan kurtaracağımız Körfezimiz akvaryum olacak. Körfezimizin dipten dirilişine vesile olacak bu çalışmayla deniz ekosisteminin korunmasını sağlayacağız. Körfezimizi en güzel, en temiz haliyle evlatlarımıza bırakacağız" diye konuştu.
.gif)
Siyaset, 03 Mayıs 2023 14:01
Yorumlar (0)
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
