AK Parti, Rumeli Balkan Türkleri Dernekleri’yle kucaklaştı
Siyaset, 28 Nisan 2023 17:54AK Parti Kocaeli, Rumeli Balkan Trakya Dernekleri Başkan ve yönetimleriyle bir araya geldi.
Kocaeli’de sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelen AK Parti Kocaeli, İl Başkanı Dr. Şahin Talus’un ev sahipliğinde Rumeli Balkan Trakya Dernekleri Başkan ve yönetimlerini ağırladı.
“HAMDOLSUN TÜRKİYE GİBİ BİR VATANIMIZ VAR”
Rumeli Balkan Trakya Dernekleri Başkan ve yönetimlerine ev sahipliği yaptığı programda hitap eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Sizler aslında bu vatanın öz evlatlarısınız. Sizlerin dedeleri, ataları başka bir yere değil, ana yurtlarına, baba evlerine geldiler. Bakın, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Rumelilidir. Bugün hamdolsun Türkiye gibi bir vatanımız, Türkiye gibi bir sığınağımız, Türkiye gibi bir geleceğimiz var. Cumhurbaşkanımızın, yaklaşımı hepinizin malumu. Bugün Avrupa’da, Balkanlarda bulunan soydaşlarımızın haklarını korumak, onlarla yol yürümek adına her adımı atıyor. Yurt dışına çıktığımızda, oradaki kardeşlerimiz bunu çok daha iyi anlıyor ve gurur duyuyor” dedi.
.gif)
“CUMHURBAŞKANIMIZ GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR”
Talus konuşmasının devamında; “Şimdi önümüzde bir seçim var. Biz birlik ve beraberliğimizi korumak, bu vatanı bölmek isteyenlere fırsat vermemek için çalışıyoruz. Birileri özerklik söylemlerine ağzını açıp bir şey diyemiyor. Vatanı bölmek isteyenlere ağzını açıp bir şey diyemiyor. Tam aksine, onları cesaretleniyor, destek veriyor. Biz çalışıyoruz. Allah için çok çalışıyoruz. Takdir milletimizin diyoruz. Gecesi, gündüzü olmadan çalışan, dünyanın her yerinde mazlumlara kucak açan Cumhurbaşkanımız, televizyon programında birazcık rahatsızlandı diye adeta zil takıp oynayacaklar. Ne yaptı size Erdoğan? Neden bu kötülük? Allah’ın izniyle kötülere bu seçimde milletimiz dersini verecektir.” İfadelerini kullandı.
Siyaset, 28 Nisan 2023 17:54
Yorumlar (0)
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
