Milletvekili Çakır Gölcük’teydi: Muhalefet konuşur, AK Parti yapar
Siyaset, 26 Nisan 2023 16:45AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Gölcük’ü karış karış gezerek vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgiyle karşılandığı Gölcük’te vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Milletvekili Çakır, “Muhalefet konuşur, AK Parti yapar” dedi.
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine sayılı günler kala yoğun bir programla vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Sami Çakır, Gölcük’te vatandaşlarla buluştu. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Semerkand Gölcük Şubesi’ni ziyaret eden Milletvekili Çakır, ilçeyi mahalle mahalle gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
“MUHALEFET KONUŞUR, AK PARTİ YAPAR”
Gölcük’te vatandaşların sıcak ilgi ve desteğiyle karşılanan AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Sami Çakır, “Cumhurbaşkanımız bugüne kadar hep eserle, hizmetle, müjdeyle milletinin karşısına çıktı. Karadeniz gazını karaya ulaştırarak milletimizin hizmetine sunduk. 1 ay boyunca tüm konutlarda ücretsiz kullanılacak. 1 yıl boyunca evlerdeki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacak. Yerli ve milli ilk helikopter motoru TS1400, test uçuşunda ilk özgün helikopter olan GÖKBEY’i uçurdu. Türkiye’nin modern ana muharebe tankı olacak yeni nesil Altay tankı, TSK’ya teslim edildi. Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası ile riskli olduğu tespit edilen ve dönüşüme giren evlerin maliyetinin yarısını devlet karşılayacak. Ticari araçlarını yenilemek isteyen esnaflar, aynı cins ticari taşıtların yenilenirken ÖTV ödemeyecek. Bunlar sadece birkaç günde milletimizle paylaştığımız işler. AK kadrolar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu millete verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. O yüzden diyoruz ki, muhalefet konuşur, AK Parti yapar” ifadelerini kullandı.
“TUTARSIZ VAATLERLE HAYAL SATMIYORUZ”
Açıklamasında şu ifadelere yer veren Milletvekili Sami Çakır, “Muhalefet gerçekleşmeyecek, tutarsız vaatlerle millete hayal satıyor. Milleti kandırıyorlar. Kılıçdaroğlu, yaptıkları bir reklamda, ‘74 ilde 17 üretim merkezi ve 50 üretim üssü inşa edeceğim’ diyor. Yalnız rakamlar toplandığında 67 il yapıyor. Adeta milletin aklıyla alay ediyorlar. Muhalefet bu millete kaostan başka bir şey vaat edemiyor. Milletimiz 14 Mayıs’ta muhalefetin bu vizyonsuz, tutarsız siyasetine, yalan ve iftira siyasetine sandıkta en güzel yanıtı verecektir” dedi.
.gif)
Siyaset, 26 Nisan 2023 16:45
Yorumlar (0)
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
İSU’nun 2026 yılı hedefleri masaya yatırıldı
Kocaeli vekilinden Migros işçilerine destek
Başkan Gökçe, Yığılcalılar Derneği'ne konuk oldu
Gıda enflasyonu son iki yılın zirvesine ulaştı
Yerel Destek Programı YEDEP 2026’da başvuru süresi uzatıldı
İşte TBMM'ye susmaya gidenler!
Kredi kartı limiti düzenlemesine tepki: Vatandaşın kemerinde sıkacak delik kalmadı
