Darıca’da Çocuk Festivali başladı
Gündem, 25 Nisan 2023 21:42Darıca Belediyesi, dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel Çocuk Festivali düzenledi. 5 gün sürecek festivalde binlerce çocuk doyasıya eğlenecek.
Darıca Belediyesi tarafından, dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel hazırlanan Çocuk Festivali düzenliyor. Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi’nde 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan festival binlerce çocuğun katılımı ile start aldı. Çocuklar kendileri için hazırlanan alanda gönüllerince eğlendi. Oyun parkları, survivor parkuru, sihirbaz gösterileri, jonklör ve çeşitli aktivitelerin yer alacağı festivalde çocuklar 5 gün boyunca eğlenceye doyacak.
BAŞKAN BIYIK ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI
Festivalin ilk gününde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da çocukları yalnız bırakmadı ve mutluluklarına ortak oldu. Darıca Belediyesi olarak çocukların bayramlarını en güzel şekilde yaşamaları için çalıştıklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Türk Milletinin iradesini temsil eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ilçemizde çocuklarımızla birlikte en güzel şekilde kutlamak için dolu dolu bir festival düzenledik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu tarihi günü geleceğimizin teminatı ve milli egemenliğimizi sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza hediye etmiştir. Bizler de çocuklarımızla birlikte bayramı en güzel şekilde yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızı Çocuk Festivali’nde bekliyoruz” diye konuştu.
.gif)
Gündem, 25 Nisan 2023 21:42
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
