Milletvekili Çakır: Yapamazsınız diyenlerin algısı bizi yıldırmadı
Siyaset, 24 Nisan 2023 18:30AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Sami Çakır, Kartepe’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Karadeniz gazıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çakır, “Yapamazsınız diyenlerin algısı bizi yıldı” dedi.
AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Kocaeli’nin ilçelerini karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Sami Çakır çalışmalarını Kartepe’de sürdürdü. Kartepe’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çakır’a vatandaşlar büyük ilgi göstererek tam destek verdi.
“YAPAMAZSINIZ” ALGISI BİZİ YILDIRMADI
Karadeniz gazının devreye alınmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Sami Çakır, “Fatih, Kanuni ve Yavuz gemileriyle ile muazzam bir çalışma ortaya konularak mutlu sona gelindi. Dünya standartlarına göre ortalama bitiş süresinin neredeyse yarısına yakın bir tarihte bu proje sonuçlandırıldı. Doğalgaz bulunduğunun ilk müjdesi verildiğinde ortaya iki anlayış çıktı. İnancın, azmin, hayal kurmanın, ülkesine ve milletine güvenmenin, ‘yapamazsınız’ algısının yıldırmadığı, başarmayı şiar edinenler ile eylem ve söylemleriyle gözüne gireni bile göremeyecek, ‘gaz nerede’, ‘gaz falan yok’ diyen toptancı, statükocu, yılgın, hedefsiz, kendisine bile güvenmeyen garipler topluluğunun anlaşılmaz duruşu. Bu gün duygulanmadıysanız, dün yapılanlardan duygulanmadıysanız sizi bu yaşananlar ayağa kaldırmadıysa, kusura bakmayın ama ömrünüzce çakılı kadro kalmaya mahkûmsunuz.” dedi.
“BÜYÜK BİR İDEAL VÜCUT BULDU”
Açıklamasında şu ifadelere yer veren Milletvekili Çakır, “Dün söylenenlerin bugün bir bir gerçekleşiyor olması, büyük bir idealin, hayalin vücut bulduğunun işaretidir. Yakılan ateş sadece bedenimizi ısıtmakla kalmamış, ruhumuzu, gelecek sevdamızı da ateşlemiş bulunmaktadır. Paradigma değişiyor bu kesin. Her adımımız dünya ölçeğinde takip edilir olmaya başlamışsa bir şeyler oldu, olacak . Bu idealin ateşini yakan sayın Cumhurbaşkanımıza, emeği geçen herkese gönülden gözyaşıyla ve gururla teşekkür ediyorum” dedi.
.gif)
Siyaset, 24 Nisan 2023 18:30
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
