Başkan Sezer koltuğunu Melih’e devretti
Gündem, 24 Nisan 2023 14:29Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu ilkokul öğrencisi Melih Salim Kuş’a devretti.
Gölcük’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yılı; tören ve çeşitli etkinliklerle dolu dolu kutlandı. Kutlamalar Anıtpark’ta tören ile başladı. Törene; Kocaeli Vali Yardımcısı-Gölcük Kaymakam Vekili Ali Ada, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, siyasi partiler ve STK temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve çelenk sunumu ile başlayan tören, günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların ardından sona erdi.
“ÇOCUK BAYRAMI’NI EN İÇTEN DUYGULARIMLA TEBRİK EDİYORUM”
Kutlama etkinliklerinde konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Egemenliğin millete aidiyetini ortaya koyan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103.yılını ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gâzi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyorum” dedi.
.gif)
BAŞKANLIK KOLTUĞU İLKOKUL ÖĞRENCİSİ KUŞ’A EMANET
Törenin arından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, başkanlık koltuğunu Tersane İlköğretim Okulu öğrencisi Melih Salim Kuş'a devretti. Başkan Sezer, yakından ilgilendiği minik başkan Kuş’un talimatlarını dikkatle dinledi. Sezer, Kuş’un talepleri doğrultusunda Gölcük Belediyesi’nin ilgili birimlerinin çalışma başlatılacağını söyledi.
ÖĞRENCİLERİN HAZIRLADIĞI GÖSTERİLER ALKIŞ ALDI
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer daha sonra Cumhuriyet İlkokulu’na giderek öğrencilerin hazırladığı, bir birinden başarılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterilerini izledi. Etkinlikler kapsamında ayrıca Anıtpark’ta kurulan şenlik alanında çocuklar, 23 Nisan coşkusunu doya doya yaşadılar.
Gündem, 24 Nisan 2023 14:29
Yorumlar (0)
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
