Başkan Hürriyet, şehit ailelerini ve gazileri iftar programında ağırladı
Gündem, 19 Nisan 2023 05:28İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında buluştu. Programda konuşan Başkan Hürriyet, “Bütün imkanlarımızla sizlerin yanındayız” dedi
İzmit Belediyesi Ramazan ayı boyunca gönül sofraları oluşturmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi bu kez de şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi. TRYP by Wyndham Otel’de gerçekleştirilen programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Yunus Coşkun, Millet İttifakı Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, Türkiye Harp Malulü Gaziler - Şehit - Dul ve Yetimler Derneği temsilcileri ve çok sayıda şehit ailesi ile gazi katıldı.
“ALLAH NASİP ETTİ VE SİZLERLE BULUŞTUK”
Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Her sene geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarımızda sofralarımızı paylaşıyoruz. Birbirimizle dualar etmek, Ramazan Ayı’nın yüzü suyu hürmetine beraberce dayanışma göstermek ve aynı sofrada bir araya gelmek bizim için çok kıymetli. Bu Ramazan Ayı’nda da Allah nasip etti ve sizlerle buluştuk. Hepinizin Ramazan Ayınızı kutluyorum. Ramazan Ayı, hanenize bereket ve huzur versin inşallah. Tuttuğunuz oruçlar ve ettiğiniz dualar kabul olsun. Bayramlara erişmeyi rabbim herkese nasip etsin.
.gif)
“GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ KURUYORUZ”
Şu anda aynı sofrada bulunmamızın nedeni başkahraman başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimiz ile hem dayanışma hem de gönül birlikteliği kurmak adına bir araya geldik. Siz, babanız ya da eşiniz bu topraklar uğruna canını hiçe sayarak mücadele ettiler. Kimseye boyun eğmeden, başımız dik yürüyebilmek için gözünü kırpmadan vatan toprağı için çaba sarf ettiler.
“ŞEHİT - GAZİ BİRİMİ KURDUK”
Elimizden geldiği kadar şehit aileleri ve gazilerimiz için imkanlarımız ölçüsünde destek verebilmek için hassasiyet gösteriyoruz. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde şehit gazi birimimizi geçtiğimiz sene kurmuştuk. Bu sene daha da büyüterek yapılandırıyoruz. Bu birimimiz sizlerin emrindedir. Ayrıca şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için bir araç tahsisi yaptık.
“ŞEHİT AİLELELERİNE VE GAZİLERE ÖNCELİK TANIYORUZ”
Daha önce makam aracı olarak kullanılan bir aracımız bu birimimizin emrine verdik. Sizlerin bir ihtiyacı olduğunda ücretsiz bir şekilde hizmetinizde olacaktır. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü aracılığı ile yardımlarda şehit ailelerine ve gazilere öncelik tanıyoruz. Şehitlerimizin isimlerini yaşatmak ve mücadelelerini gelecek nesillere aktarmak adına birçok yeni eserimize isimlerini veriyoruz” dedi.
Gündem, 19 Nisan 2023 05:28
Yorumlar (0)
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
