Başkan Hürriyet, şehit ailelerini ve gazileri iftar programında ağırladı
Gündem, 19 Nisan 2023 06:11İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında buluştu. Programda konuşan Başkan Hürriyet, “Bütün imkanlarımızla sizlerin yanındayız” dedi
İzmit Belediyesi Ramazan ayı boyunca gönül sofraları oluşturmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi bu kez de şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi. TRYP by Wyndham Otel’de gerçekleştirilen programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Yunus Coşkun, Millet İttifakı Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, Türkiye Harp Malulü Gaziler - Şehit - Dul ve Yetimler Derneği temsilcileri ve çok sayıda şehit ailesi ile gazi katıldı.
“ALLAH NASİP ETTİ VE SİZLERLE BULUŞTUK”
Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Her sene geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarımızda sofralarımızı paylaşıyoruz. Birbirimizle dualar etmek, Ramazan Ayı’nın yüzü suyu hürmetine beraberce dayanışma göstermek ve aynı sofrada bir araya gelmek bizim için çok kıymetli. Bu Ramazan Ayı’nda da Allah nasip etti ve sizlerle buluştuk. Hepinizin Ramazan Ayınızı kutluyorum. Ramazan Ayı, hanenize bereket ve huzur versin inşallah. Tuttuğunuz oruçlar ve ettiğiniz dualar kabul olsun. Bayramlara erişmeyi rabbim herkese nasip etsin.
.gif)
“GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ KURUYORUZ”
Şu anda aynı sofrada bulunmamızın nedeni başkahraman başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimiz ile hem dayanışma hem de gönül birlikteliği kurmak adına bir araya geldik. Siz, babanız ya da eşiniz bu topraklar uğruna canını hiçe sayarak mücadele ettiler. Kimseye boyun eğmeden, başımız dik yürüyebilmek için gözünü kırpmadan vatan toprağı için çaba sarf ettiler.
“ŞEHİT - GAZİ BİRİMİ KURDUK”
Elimizden geldiği kadar şehit aileleri ve gazilerimiz için imkanlarımız ölçüsünde destek verebilmek için hassasiyet gösteriyoruz. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde şehit gazi birimimizi geçtiğimiz sene kurmuştuk. Bu sene daha da büyüterek yapılandırıyoruz. Bu birimimiz sizlerin emrindedir. Ayrıca şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için bir araç tahsisi yaptık.
“ŞEHİT AİLELELERİNE VE GAZİLERE ÖNCELİK TANIYORUZ”
Daha önce makam aracı olarak kullanılan bir aracımız bu birimimizin emrine verdik. Sizlerin bir ihtiyacı olduğunda ücretsiz bir şekilde hizmetinizde olacaktır. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü aracılığı ile yardımlarda şehit ailelerine ve gazilere öncelik tanıyoruz. Şehitlerimizin isimlerini yaşatmak ve mücadelelerini gelecek nesillere aktarmak adına birçok yeni eserimize isimlerini veriyoruz” dedi.
Gündem, 19 Nisan 2023 06:11
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
