CHP Kartepe'den Kılıçdaroğlu'nun bağış kampanyasına destek
Siyaset, 11 Nisan 2023 14:45CHP Kartepe İlçe Başkanlığı, milletvekili adayları ile birlikte Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasına destek olmak için bağışta bulundu.
14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşlar için üç ayrı bankada açılan hesaplar kamuoyuna duyurulmuştu. YSK kararı uyarınca; bağış yapmak isteyen vatandaşlar 7 bin TL’ye kadar makbuz karşılığında elden bağış yapabilecek olup 7 bin TL ve üzeri bağışlarını ise duyurulan banka hesap numaralarına yatırabilecek. Yine YSK kararı uyarınca yalnızca T.C. vatandaşı gerçek kişilerin katılabileceği yardım kampanyasına her bir tur için, her yurttaş en fazla 55 bin 598 TL bağışta bulunabilecek. Döviz cinsinden yapılacak bağışlar için de yine üst sınır olarak 55 bin 598 TL karşılığı döviz kabul edilebilecek.
BAĞIŞTA BULUNDULAR
Bağış kampanyasının devam ettiği seçim süresince ise Kılıçdaroğlu'na destek çağrıları yapılıyor, CHP'nin milletvekili adayları ile parti yöneticileri de belirlenen bankalara giderek bağış işlemlerini gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyası için bugün bir destek de CHP Kartepe İlçe Başkanlığından geldi. Seçim çalışmaları kapsamında bugün milletvekili adayları ile saha programına çıkan CHP Kartepe İlçe Başkanlığı saha programı öncesi Kartepe'de İş Bankası'na giderek Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasına destek olmak için bağışta bulundu.
ÖNCE DESTEK ARDINDAN SAHA ÇALIŞMASI
CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Kartepe İlçe Başkanı Kadir Keskin ve yönetimi, Kadın Kolları Kartepe İlçe Başkanı Ayla Aydın Demir ve yönetimi, CHP Kartepe SKM Başkanı Av. Tamer Ejderoğlu ve SKM ekibi, Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı av. Zeki Karakadılar ve yönetimi, Kartepe programına katılan CHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Tülin Keçeci Güngör ve Mehmet Ümit Küçükkaya Kartepe'de İş Bankası'na giderek bağış işlemlerini gerçekleştirdi. Bağış işleminin ardından CHP heyeti Kartepe programı kapsamında saha çalışmalarına start verdi.
Siyaset, 11 Nisan 2023 14:45
Yorumlar (0)
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
