Çiftçi, projeleri yerinde inceledi
Gündem, 06 Nisan 2023 04:24Çayırova’ya değer katan projeleri tek tek hayata geçiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, tamamlanan, devam eden ve yeni başlayan projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Söz verdiği projelerden daha fazlasını Çayırova’ya kazandıran Başkan Çiftçi, projeleri yakından takip ediyor. Başkan yardımcılarıyla birlikte saha gezisi yapan Çiftçi, tamamlanan, devam eden ve yeni başlayan projelerin son durumlarını yerinde gördü.
Engelliler Merkezi, Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık Ofisi ve Spor Salonu, Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Yeni Mezarlık Alanını gezen yapılan son çalışmalar hakkında bilgiler alan Çiftçi, inşaatı devam eden yatırımları da yerinde inceledi. Çayırova’ya yeni bir kimlik kazandıracak ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Kent Meydanı inşaatında incelemelerde bulunan Çiftçi, üç katlı otopark ve camii yapılan alanda devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Çiftçi’nin Çayırova’da ileride yaşanabilecek trafik sorununa çözüm olması için kent meydanında yaptığı katlı otoparkın üçüncü katında kalıp ve demir imalatı devam ediyor. Çiftçi, yerini ürettiği 31 dönüm alan üzerine kurulan ve şehrin içindeki küçük işletmeleri bir çatı altında toplayacak Çayırova Küçük Sanayi Sitesi ile Çayır Park olarak söz verdiği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını yaptığı Çayırova Millet Bahçesi’nde yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.
.gif)
Gündem, 06 Nisan 2023 04:24
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
