Başkan Özlü Hatay’da da gönüllere dokunuyor
Gündem, 03 Nisan 2023 17:35Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, asrın felaketinde büyük hasar gören Hatay’ı ziyaret ederek yürütülen çalışmaları ve hizmetleri yerinde inceledi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından asrın felaketini yaşayan ülkemizde depremin izlerini silmek için devlet-millet el ele hep birlikte çalışmaya devam ediyor. Hatay’ın Defne ilçesinde görevlendirilen Başiskele Belediyesi de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinesinde depremzedelerin yaralarını sarmaya, maddi ve manevi yardımlarını depremin ilk gününden itibaren sürdürüyor. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de sık sık, fırsat buldukça Hatay’a giderek belediye personellerinin çalışmalarını hem yerinde inceliyor hem de ekip arkadaşlarına moral ve motivasyon sağlıyor.
BAKAN AKAR İLE KOCAELİ HASTANESİ’NE ZİYARET
Hafta sonu mesaisini Hatay’da geçiren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ayağının tozuyla Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kocaeli Hastanesi’ni ve konteyner kenti ziyaret etti. Bakan Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ve ilçe belediyelerinin deprem bölgelerinde çok önemli ve güzel işler yaptığını belirterek memnuniyetini dile getirdi. Akar ayrıca özverili çalışmaları dolayısıyla belediye çalışanlarına, yardımseverliği ve dayanışmasıyla ülkeye örnek olan Kocaeli halkına teşekkürlerini ve selamlarını iletti.
.gif)
KONTEYNER KENTİN OKULUNA BAŞİSKELE’DEN DESTEK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve hayırseverlerin desteği ile çadır kent ve konteyner kent alanında yapılan 10 derslikli 670 m2 büyüklüğündeki okulun temelini ve alt yapı çalışmalarını Başiskele Belediyesi ekipleri gerçekleştiriyor. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de, temeli atılan okul inşaatını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında teknik ekibinden bilgiler aldı.
DEPREMZEDELER İLE ORUÇ AÇTI
Başkan M. Yasin Özlü, Hatay ziyaretinde depremzedeler için kurulan iftar çadırında orucunu açtı. Depremzede vatandaşlarla birlikte iftar yapmanın sevincini yaşayan Başkan Özlü, Hataylı hemşehrileriyle sohbet etti, Ramazan-ı Şerif aylarını tebrik etti.
ÇOCUKLARI UNUTMADI
Geleceğin hazinesi olarak gördüğü çocuklara ve gençlere büyük önem ve değer veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Hatay’da da çocukların gönüllerine dokunarak yüzlerinin gülümsemelerine vesile oluyor. Çocuklarla yakından ilgilenen Özlü, minik kardeşlerine oyuncaklar ve çikolatalar dağıttı, çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.
Gündem, 03 Nisan 2023 17:35
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
