Deprem bölgesine gittiler, kolileri tek tek dağıttılar
Gündem, 03 Nisan 2023 11:24Her Ramazan-ı Şerif ayında geleneksel olarak ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi desteğinde bulunan Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu; bu yıl bu etkinliğini deprem bölgesinde gerçekleştirdi.
Bir otobüs dolusu gıda kolilerini Hatay’ın Defne ilçesine götürerek, kenar mahallelerde bulunan ve çadırlarda yaşam mücadelesi veren depremzede ailelere dağıtan Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu yetkilileri; gördükleri manzara karşısında oldukça duygulandılar. SMT-Akalın Turizm Firması sponsorluğunda deprem bölgesine giden Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın Genel Başkan Yardımcısı Ümit Kıyıcı, Genel Sekreter Ekrem Ay, Basın Yayın Sorumlusu Mustafa Eranıl ve yönetim kurulu üyesi Erdal Selvi; tek tek gıda kolileri başta olmak üzere çeşitli yardımların dağıtımını gerçekleştirdiler. Çocuklara ise çikolata dağıtarak; çocukların sevinmesini sağladılar.
.gif)
‘ÇOK ACI HAYATLAR VAR’
Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın, ‘Biz kurulduğumuz günden itibaren her ramazan ayında çeşitli yardım faaliyetlerimiz olmuştur. Bu sene böyle bir karar verdik. Deprem bölgesine gittik. İnanın, çok acı hayatlarla karşılaştık. İnsanlar; bildiğimizden daha zor şartlarda yaşıyorlar. Her imkânı olan insanın o bölgelere giderek; insanların yaşadıkları çileye ortak olması gerekir. Federasyon yönetiminde ki ekip arkadaşlarımızla gittik; burada ki acı hayatlara şahit olduk. Durum bildiğimizden zor ve acı.” dedi.
FIRSAT BULDUKÇA GİDECEĞİM
Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın, fırsat buldukça bu bölgelerde ki insanların hayatına dokunmak amacıyla gideceğini belirtti. Akalın, ‘ülkemiz deprem bölgesinde bulunmaktadır. Bu gün onun başına gelen; yarın bizim başımıza da gelebilir. O yüzden, insanlık vazifesi olarak görmek gerekir ve bu kardeşlerimizin derdine derman olmak için elimizden geleni yapmalıyız. Bu gün ülkemiz insanları, siyasete kilitlenmiş durumdadır; bence siyasete değil; depreme ve deprem bölgesinde ki insanlara kilitlenmesi gerekir’ dedi.
Gündem, 03 Nisan 2023 11:24
Yorumlar (0)
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
