Kandıralıların 30’ncu yıl iftarı
Gündem, 03 Nisan 2023 19:39Sinan Yolcu Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 30'ncu yıl iftarı İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesinde gerçekleşti. Bestekar Amir Ateş’inde katıldığı iftara Kandıralılar ilgi gösterdi.
Kandıra Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Sertaç Tugay’ın sunup yönettiği iftarda konuşan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Sinan Yolcu; “30'ncu yıl iftarına hoş geldiniz. Öncelikle depremde hayatını kaybedenlere rahmet, sağ kurtulanlara geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz 2 başkanımız; Günay Gülcü ve Erdal Baykara başta olmak üzere ebediyete uğurlanan Dernek üyelerimiz ve Kandıralıları sevenlere Allah rahmet eylesin. Kültürümüze, topraklarımıza, insanlarımıza ve nihayetinde Kandıramıza sahip çıkalım, Kandıranın ismini dünyaya duyuran genç insanları dikkatle takip edelim. Nice 30.cu iftarlarda buluşmak temennisi ile…” dedi.
Toplantıda Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in önemli açıklamalarda bulunması ile sahneye; ney’i ile Erbil Badem ve Bestekar Amir Ateş çıktı. Guruba Ecz. İsmail Genç’inde katılması ile içinde yeni bestelerinin de yer aldığı ilahi ve şarkılar seslendirildi.
DERNEK BAŞKANLARI
Kocaeli Kandıralılar Derneğinde Başkan olarak görev yapan; Avukat Hüseyin Acurman (2002-2004), Aile Hekimi Dr. İsmail Çapcı (2006-2008), İş insanı Recep Yıldız (2008-2010), Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz (2012-2014), İşadamı Erdoğan Görgün (2014-2016), Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bayrak (2016-2018), Av. Abdurrahman Kaymak (2018-2020), E. Deniz Kıdemli Albay Ali Kocatürk (2020-2022) ve 15.ci Başkan; İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sinan Yolcu (2022-2024) eşleri ile birlikte toplantıda hazır bulundu.
.gif)
RAHMETE EREN BAŞKANLAR
Derneğin çok sevilen 4.cü Dernek Başkanı Sanayici Günay Gülcü (2000-2002) ile 6.cı Başkan Sigortacı Erdal Baykara (2004-2006) rahmetle anıldı.
BELEDİYE BAŞKANLARI
Kandıra’ya Belediye Belediye Başkanı olarak hizmet veren Ecz. İsmail Genç, Ercüment Şahin, Cengiz Kan ve halen bu görevi sürdüren Adnan Turan da toplantıya katılanlar arasındaydı.
Son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de toplantıda yerini aldı.
İLÇE BAŞKANLARI
CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan toplantıda hazır bulundu.
STK TEMSİLCİLERİ
KSMMM Odası Başkanı Özcan Çakır, ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Ecz. Sevim Deren, Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç, Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Şube Başkanı Mimar Zeliha Yalçıntuğ, Bizkandırayız Kültür Platformu Başkanı Aygün Aynagöz, Fevziye Camii Derneği Başkanı Recep Yıldız, Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Tansu Okan, Kulüp antrenörü Ayhan Serkan Oyan ve Gazeteci Yiğit Özcan, Kırkpınar Başpehlivanı Faruk Akkoyun, Belediye Meclis üyeleri, Milletvekili aday adayları, Dr. Öğretim Üyesi Pınar Aydoğdu Arslan, SAÜ Öğretim Görevlisi Adem Arı, Halk Yatırım AŞ İstanbul Anadolu Şb. Müd. Cihat Kaymas, Burak Market Yönetici İbrahim Yılmaz, İş insanı Volkan Bulgurcu, Sigortacı Oğuzhan Baykara, Recep Şenol, İnşaat Müh. Baturhan Üretürk, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar ve çok sayıda Kandıralı katıldı.
Gündem, 03 Nisan 2023 19:39
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
