DEVA Partisi’nde bayrak teslimi
Siyaset, 31 Mart 2023 06:43DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na Dr. Semih Taşveren’in atanması ardından gerçekleştirilen ilk İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nda milletvekili aday adaylıkları nedeniyle boşalan başkanlıklara il yönetimi içerisinden atamalar yapıldı
Ali Babacan’ın Genel Başkanlığı’nda kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Teşkilâtı bir yandan kurduğu Seçim Koordinasyon Merkezi üzerinden seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da milletvekili aday adaylıkları nedeniyle boşalan idari görevlere yeni atamalar yaparak parti teşkilâtını daha da güçlü hale getiriyor. Kurucu İl Başkanı Adem Koç’un milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na atanan Dr. Semih Taşveren’in yönetiminde yapılan İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nda yeni görev dağılımı belirlendi.
DEĞİŞEN GÖREV VE YENİ ATAMALAR
Buna göre Adem Koç’tan boşalan İl Başkanlığına Dr. Semih Taşveren, Bilge Banu Yarbil’den boşalan İl Sekreterliği’ne Hatice Şirin, Alptekin Cevherli’den boşalan Kurumsal İletişim Başkanlığı’na Büşra Oğuz, Gamze Durmaz’dan boşalan Kadın Çalışmaları Başkanlığına Nur Banu Yalçın, Çağlayan Ateş’ten boşalan Ekonomi Ve Finans İşleri Başkanlığına Erdem Küçükateş, Dr. Semih Taşveren’den boşalan Teşkilât İşleri Başkanlığı’na Batuhan Aykan, Batuhan Aykan’dan boşalan Sağlık İşleri Başkanlığı’na Özlem Kaya, Nur Banu Yalçın’dan boşalan Yerel Yönetimler Ve Şehircilik İşleri Başkanlığı’na Osman Güzel atandı.
KOCAELİ’MİZE DEVA OLACAĞIZ
Konuyla ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren, “Şu an’a kadar kuruluşundan günümüze partimize hizmet etmiş, çok önemli görevleri yerine getirmiş ve bugün milletvekili aday adayı olarak Ankara’ya Kocaeli’mizi temsil etmek üzere uğurlamaya hazırlandığımız arkadaşlarımızın yerine; yine en az onlar kadar başarılı ve çalışkan arkadaşlarımızın atamalarını yaptık. Bayrak devir teslimini gerçekleştirdik. İnanıyorum ki ekibimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ‘Şampiyon Kocaeli’ unvanını başarıyla sürdürmeye devam edeceklerdir. Aday adaylarımıza ve yeni görevlerine atanan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Milletimiz biraz daha sabretsin, şunun şurasında bu sıkıntı ve krizlerden kurtulmamıza 1,5 aydan az bir zaman kaldı. DEVA Kadroları ile inşallah çok yakında milletimize ve Kocaeli’mize DEVA olacağız” dedi.
Siyaset, 31 Mart 2023 06:43
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
