Dilovası Belediyesi Ramazan’da da depremzedelerin yanında
Gündem, 30 Mart 2023 18:286 Şubat’ta yaşanan ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan “Asrın felaketi”nin ilk gününden itibaren afet bölgesinde yaraların sarılması için canla başla çalışan Dilovası Belediyesi; Ramazan ayında da depremzedeleri yalnız bırakmıyor.
Yaşanan büyük felaketin ardından tek yürek olan Dilovası; Dilovası Kaymakamlığı ve Dilovası Belediyesi’nin organizasyonu ile deprem bölgesinde ki yaraların sarılması için çalışmalarını aralıksız sürdürürüyor.
ONLARCA TIR YARDIM GÖNDERİLDİ
Depremin ardından başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Onlarca Tır malzeme Dilovası’ndan ihtiyaç bulunduğu afet bölgesine gönderildi. Kaymakamlık ve belediye öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına 7’den 70’e tüm Dilovalılar büyük destek verirken; Dilovası Belediyesi ekipleri ile afet bölgesinde tam saha deprem çalışmalarını sürdürüyor.
ŞAYİR VE EKİBİ 24 SAAT DEPREM BÖLGESİNDE
Depremin ikinci gününden itibaren deprem bölgesine giderek yaşanan felakete tanıklık eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve ekibi, bir yandan enkaz çalışmalarına katılırken diğer taraftan yaraların sarılması içinde 24 saat sahada ve depremzedelerin yanında olmaya gayret gösteriyorlar.
.gif)
KONTEYNIRKENT KURULUYOR
Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesinde çalışmalarını sürdüren Dilovası Belediyesi, Darıca Belediyesi ve Körfez Belediyesi; depremzedelerin yaşamlarını sürdürecekleri 150 konteynırdan oluşacak konteynır kentin çalışmalarını da başlattılar.
“DEVLET MİLLET EL ELE” YARALAR SARILIYOR
“Devlet Millet ele ele” diyerek yaraların sarılması için çalışmalarını sürdüren Dilovası Belediyesi, Mübarek Ramazan ayı münasebeti ile Dulkadiroğlu ilçesi Fatih Anadolu Lisesi bahçesinde muhabbet çadırı kurdu. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilk iftarını da depremzedelerle birlikte açarken, depremzede ailelerin ve çocukların moral ve motivasyonunu da artırmak için çeşitli etkinlikler düzenlemeye çalışıyor. Başkan Şayir, depremin ardından yaraların sarılması için Dilovası halkı ile birlikte depremzedelerin yanında olmaya devam ettiklerini belirtirken, yaşanan büyük felaketin ardından birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek bu felaketin kısa sürede atlatılması için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade ederken, özellikle çocukların deprem psikolojisini bir an üzerlerinden atmaları ve eski mutlu günlerine dönmeleri içinde onlarla yakından ilgilendiklerini söyledi.
Gündem, 30 Mart 2023 18:28
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
