Dilovası Belediyesi Ramazan’da da depremzedelerin yanında
Gündem, 30 Mart 2023 22:286 Şubat’ta yaşanan ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan “Asrın felaketi”nin ilk gününden itibaren afet bölgesinde yaraların sarılması için canla başla çalışan Dilovası Belediyesi; Ramazan ayında da depremzedeleri yalnız bırakmıyor.
Yaşanan büyük felaketin ardından tek yürek olan Dilovası; Dilovası Kaymakamlığı ve Dilovası Belediyesi’nin organizasyonu ile deprem bölgesinde ki yaraların sarılması için çalışmalarını aralıksız sürdürürüyor.
ONLARCA TIR YARDIM GÖNDERİLDİ
Depremin ardından başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Onlarca Tır malzeme Dilovası’ndan ihtiyaç bulunduğu afet bölgesine gönderildi. Kaymakamlık ve belediye öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına 7’den 70’e tüm Dilovalılar büyük destek verirken; Dilovası Belediyesi ekipleri ile afet bölgesinde tam saha deprem çalışmalarını sürdürüyor.
ŞAYİR VE EKİBİ 24 SAAT DEPREM BÖLGESİNDE
Depremin ikinci gününden itibaren deprem bölgesine giderek yaşanan felakete tanıklık eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve ekibi, bir yandan enkaz çalışmalarına katılırken diğer taraftan yaraların sarılması içinde 24 saat sahada ve depremzedelerin yanında olmaya gayret gösteriyorlar.
.gif)
KONTEYNIRKENT KURULUYOR
Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesinde çalışmalarını sürdüren Dilovası Belediyesi, Darıca Belediyesi ve Körfez Belediyesi; depremzedelerin yaşamlarını sürdürecekleri 150 konteynırdan oluşacak konteynır kentin çalışmalarını da başlattılar.
“DEVLET MİLLET EL ELE” YARALAR SARILIYOR
“Devlet Millet ele ele” diyerek yaraların sarılması için çalışmalarını sürdüren Dilovası Belediyesi, Mübarek Ramazan ayı münasebeti ile Dulkadiroğlu ilçesi Fatih Anadolu Lisesi bahçesinde muhabbet çadırı kurdu. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilk iftarını da depremzedelerle birlikte açarken, depremzede ailelerin ve çocukların moral ve motivasyonunu da artırmak için çeşitli etkinlikler düzenlemeye çalışıyor. Başkan Şayir, depremin ardından yaraların sarılması için Dilovası halkı ile birlikte depremzedelerin yanında olmaya devam ettiklerini belirtirken, yaşanan büyük felaketin ardından birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek bu felaketin kısa sürede atlatılması için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade ederken, özellikle çocukların deprem psikolojisini bir an üzerlerinden atmaları ve eski mutlu günlerine dönmeleri içinde onlarla yakından ilgilendiklerini söyledi.
Gündem, 30 Mart 2023 22:28
Yorumlar (0)
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
Maaşlara zam düzenlemesi
